Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜετα απο φορματ αλλαξε το product ID του λαπτοπ και δεν μπορω να το κανω activate με το product key που ειχα.
Kosmas Tsk ρώτησε πριν 9 έτη

Εκανα update απο windows 7 σε windows10, ομως επειδη κολλουσε σχετικα γιατι το λαπτοπ ειναι 6ετιας, θελησα να επαναφερω παλι τα 7. Ομως οταν εβαλα τα 10αρια εκανα και φορματ, οποτε διαγραφηκε η επιλογη που εχουν τα 10 για επαναφορα μεσω του φακελου windows.old.
Επομενως εκανα φορματ με τον παλιο καλο τροπο :Ρ ακολουθησα τον οδηγο που υπαρχει στο pcsteps και εβαλα τα windows κατεβασμενα απο torrent οπως δινονται απο τη microsoft (απο το σχετικο αρθρο με το φορματ) και χρησιμοποιησα το Token Manager για να το κανω activate. Ομως οταν τρεχω τωρα το Token Manager ουσιαστικα μου λεει οτι ειναι διαφορετικο το product ID και δεν μπορει να γινει activate. Δοκιμασα με το KeyFinder μου εμφανιζει το CD key δεν το δεχεται ομως για activate. Σωζεται η κατασταση καπως? Και γιατι αλλαξε το product ID του λαπτοπ??
Ευχαριστω!

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

1) Γράψε μας το μοντέλο του laptop.
2) Όταν έκανες φορματ, πείραξες τα partitions, τα διέγραψες ή τίποτα τέτοιο; 

Kosmas Tsk απάντησε πριν 9 έτη

Ειναι αυτο το λαπτοπ.
και για το δευτερο, ναι εσβησα ενα partition που περιειχε τα προηγουμενα windows και ενα OEM (Reserved ) partition, που μου φανηκε αχρειαστο, ομως νομιζω τελικα δεν ηταν...

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Όποτε δεν χρειάζεται καν να δω το laptop. Προφανώς και ήταν σημαντικό και το χρειαζόσουν.
Με αυτό το partition μπορούσες να κάνεις την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όλα τα οφέλη του format δηλαδή, και με αυτόματη διαδικασία ενεργοποίησης και εγκατάστασης των drivers.
Σε OEM Windows το κλειδί που θα βρεις δεν είναι 100% safe.
Τι κάνεις τώρα. Ή βάζεις σπασμένα Windows ή ζητάς από  τον κατασκευαστή του laptop να σου στείλουν ένα μέσο αποκατάστασης(θα το πληρώσεις λογικά).

Kosmas Tsk απάντησε πριν 9 έτη

Καλώς.. Θα δοκιμασω με το removeWAT που εχει προτεινει φιλος να τα κανω activate και βλεπω..
Ευχαριστω πολυ!