xbotro ρώτησε πριν 5 έτη

Χαίρεται ξανά. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα . Μετά από το φορμάτ και την αλλαγή του σκληρού 2 μήνες μετά αποφάσισα να κατεβάσω εκ νέου το fortnite. Ενώ για μια βδομάδα ήμουν γενικά καλά τώρα μετά από 3-4 παιχνίδια με Πεταει με το σφάλμα the application has crashed and now will close . Sorry for the incovinience ενώ μου έχει πετάξει και 2 μπλε οθόνες ..  από τι έχω καταλάβει παιχνίδια που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους λογισμικά δεν αξίζει να τα τρέξεις στον υπολογιστή γιατί τους καταστρέφει. Δεν γίνεται να έκανα φορματ να αλλά σκληρό και πάλι να μου κρασαρει το παιχνίδι... Οι drivers της κάρτας γραφικών είναι αναβαθμισμένοι , τα windows είναι αναβαθμισμένα στην έκδοση 1803 ενώ θα αποφύγω να προχωρήσω στην 1903 γιατί το λειτουργικό του fortnite ( battleye ) δεν το υποστηρίζει.. πείτε μου καμία ιδέα γιατί είναι πολύ εκνευριστηκό να έχω δώσει 700 ευρώ και να μου το κάνει συνέχεια.. απο τι διαβάσω πολλοί έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα ειδικά τους τελευταίους 2 μήνες ..

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε
Από τη στιγμή που πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, πιθανότατα πρόκειται για κάποιο bug του παιχνιδιού.
Για αρχή, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους drievrs γραφικών και να τους εγκαταστήσεις από την αρχή. 

xbotro απάντησε πριν 5 έτη

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας. Όπως είπα έγινε γενικό φορμάτ πριν λίγες μέρες.. δεν νομίζω τώρα να ευθύνεται κατι τέτοιο να σας πω την αλήθεια ... Και ο σκληρός άλλαξε και φορματ έγινε.. δεν ξέρω τι άλλο.. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό δεν παίζει κάποιον ρόλο. Μπορεί για πολλούς λόγους ο driver να μην εγκαταστάθηκε ή να μην λειτουργεί σωστά. Δεν χάνεις κάτι με το να δοκιμάσεις.

Faze_ sakla απάντησε πριν 3 έτη

Εμένα με πετάει χωρίς ούτε μια προειδοποίηση και έχω κάνει τα πάντα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.

Faze_ sakla απάντησε πριν 3 έτη

Τι πρέπει να κανω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Όπως είπα και παραπάνω, πρείπει να ανοίξεις μια δική σου ερώτηση στην ενότητα των ερωτήσεων εδώ και να πειργράψεις το πρόβλημα σου.

-2255 απάντησε πριν 3 έτη

Το epic store και γενικά οσα games τρέχουν το easy anti cheat είναι προβληματικά στα pc. Σου προτείνω να μην ξανατρέξεις στο pc τέτοια παιχνίδια. Eγώ τα διέγραψα , έκανα οικονομίες . πείρα ένα ps4 250 ευρώ και ησύχασα.