Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΜε 200$ , έστησε σαιτ και εγινε εκατομμυριουχος.
Ioannis Pavlidis ρώτησε πριν 7 έτη

http://mononews.gr/news-epixeiriseis-pos-o-33chronos-trevor-tsapman-egine-ekatommiriouchos-se-tris-mines/156919
Αγγελε καλησπέρα,
πρακτικά μπορείς να μου εξηγήσεις πως έγινε αυτό; εδωσε 200$ έκανε eshop και οι μηχανές αναζήτησης τον βρήκαν αμέσως; οκ είναι στην Αμερική αλλά δεν είναι λίγο τραβηγμένο;
 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορεί να μην ξέρω τι ακριβώς έκανε, αλλά μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά τι δεν έκανε:
Τέτοιες ερωτήσεις.
Τι σχέση έχει που κόστισε 200 δολάρια το e-shop? Νομίζεις πως αν δώσεις σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από εμπόριο ένα e-shop των 10.000 δολαρίων, θα έχει επιτυχία?
Το εμπόριο είναι ανεξάρτητο της τεχνολογίας. Άνθρωποι που ήταν αγράμματοι βρήκαν επιτυχία με το εμπόριο. Το να κάθεσαι λοιπόν να ασχολείσαι με το ότι το e-shop κόστισε 200$, έχεις χάσει εντελώς το νόημα. Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί ο Αμπέμπε Μπικίλα κέρδισε δύο μαραθωνίους τρέχοντας ξυπόλυτος.
Βρες τον τρόπο να γίνεις καλός έμπορος, και το τεχνικό κομμάτι είναι μακράν το πιο αδιάφορο. Αν δεν έχεις το εμπορικό δαιμόνιο, όσο και να κοστίσει το e-shop, το πιθανότερο είναι πως δεν θα καταφέρει τίποτα.

Ioannis Pavlidis απάντησε πριν 7 έτη

Ανέφερα πουθενά ότι θέλω να γίνω έμπορος; Η ερώτηση μου αφορά κυρίως το τεχνικό κομμάτι και είναι καθαρά από περιέργεια. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός , δεν κερδίζεις κάτι.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ωραία, η απάντηση που ψάχνεις είναι πως το τεχνικό κομμάτι δεν έχει καμία σπουδαία σημασία για να ξεκινήσει κανείς.
Επίσης, το γεγονός ότι ξεκίνησε με 200$ δεν σημαίνει πως δεν αναβάθμισε τη σελίδα όσο πιο σύντομα μπορούσε, εφόσον είχε κέρδος, σε καμία περίπτωση δεν έχει σήμερα την υποδομή που είχε όταν ξεκίνησε.

george turbos απάντησε πριν 7 έτη

δωσε και εσυ 200€ γραψε fake news για θαυματα σωρρα ψεκασμους μυστικα οπλα και αλιεν και καλη τυχη! χωρις εμποριο. με μπολικη φαντασια.