Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜηνυμα κατα την προσπαθεια επιδιορθωσης εκκινησης windows
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σε ολους!!Παω με το dvd των windows να κανω επιδιορθωση εκκινησης με το bootrec /fixmbr κ.λ.π αλλα μου βγαινει ενα μηνυμα μολις παταω επιδιορθωση του υπολογιστη σας οτι η επιλογη αποκαταστασης που επελεξα δεν ειναι συμβατη με το λειτουργικο συστημα που θελω να επιδιορθωσω.Τι μπορει να φταιει?Εχω γνησια windows 7.

5 Απαντήσεις

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

 Στην επομενη επανεκκινηση με υποδεχτηκε το μηνυμα "Missing operating system".Δεν μπορω να μπω πλεον στα windows ουτε στα Ubuntu.Και κατι αλλο:οταν αφαιρεσα ενα hdd για να τον βαλω σε ενα αλλο pc απο τοτε μετα τον Enter στην επιλογη windows στον grub με υποδεχοταν μια μαυρη οθονη με την καταχωρηση windows 7 δυο φορες.(Δεν λειτουργει η λειτουργια Ανανεωση στα μηνυματα εδω στις ερωτησεις αν θες να επξεργαστεις μια ερωτηση σου με υποδεχεται μια οθονη ""Σφαλμα διακομιστη".

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν μπορείς να βάλεις σκληρό από έναν υπολογιστή στον άλλον και να περιμένεις να σου τρέξει κανονικά.
Όταν κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης το dvd σου πρέπει να έχει ακριβώς την ίδια έκδοση λειτουργικού με αυτή που έχεις στον υπολογιστή σου.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Ακριβως την ιδια εχει.Με την δευτερη μπηκε παω να κανω επιδιορθωση αλλα δεν μου δειχνει λειτουργικο.Παω να κανω φορτωση προγραμματων οδηγησης αλλα εκει δεν ξερω ποιους drivers πρεπει να βαλω.Μηπως τους sata της μητρικης?ή ολου του chipset?Εχω την Gigabyte GA-F2A88XM-HD3.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν μπορείς να κάνεις φόρτωση προγραμμάτων οδήγησης μητρικής κάνοντας boot από το dvd. Αυτό είναι μόνο σε περίπτωση που δεν βλέπει τον σκληρό σου.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Τελικα εκανα restore με το AOMEI Backupper ενα image που ειχα.Σ'ευχαριστω και καλη χρονια με υγεια!!