Artemis Kalamogiorgou ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα γνωρίζω οτι είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό επίσης, να απαντάτε σε όλους που σας στέλνουν τις ερωτήσεις τους...αλλά είστε οι μόνοι που εμπιστεύομαι ότι θα μπουν δώσουν μια σωστή απάντηση χωρίς να έχουν άλλο σκοπο(ελπιζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) Εδώ και 1 μήνα περίπου δημιούργησα ένα site...βασικά άλλαξα το domain name σε ένα υπάρχον site .δηλαδή κράτησα το περιεχόμενο του και απλα άλλαξα  το όνομα του. Από τότε προσθέτω συνεχώς νέα άρθρα. Εχω ήδη έναν λογαριασμό στη Google Adsence που τρέχει για άλλο site και επιχείρησα να βάλω και σε αυτό. Στο προηγούμενο domain πριν την αλλαγη μου είχε εγκριθεί κανονικά μετά την αλλαγή όμως με ενημερώνουν και τις 2 φορές που έκανα την αίτηση με ενημερώνει οτι ο ιστοτοπος μου δεν ειναι έτοιμος για διαφημίσεις 
(Εντοπίστηκαν ορισμένες παραβάσεις πολιτικής στον ιστότοπό σας και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για προβολή διαφημίσεων.

  1. Απόθεμα αξίας: Αντιγραμμένο περιεχόμενο)

Η ερώτηση μου είναι η εξής μήπως αναγνωρίζει τα παλιά μου άρθρα ως αντιγραφή;Θα πρέπει να σβήσω ίσως όλα τα παλιά άρθρα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Άρτεμις...Φαίνεται το Google index έχει κρατήσει το περιεχόμενο από το παλιό σου site. Θα πρέπει μέσα από το Google Search Console να αφαιρέσεις το παλιό domain. Δεν έπρεπε να αλλάξεις απλά το domain..Θα έπρεπε να είχες κάνει 301 redirect από το παλιό domain στο καινούριο, και ύστερα να το δήλωνες στο search console..