Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜη αναγνώριση εξωτερικού δίσκου.
atlas talos ρώτησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τα παιδιά του site για όλες τις προηγούμενες απαντήσεις που έχω πάρει σε προηγούμενες ερωτήσεις μου.

Έχω ένα πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο. Δε μου το αναγνωρίζει ενώ πηγαίνω στη διαχείρηση δίσκων και έχω αντιστοιχήσει γράμμα για εξωτερικό δίσκο, δε μου εμφανίζει τίποτα (στα δεξιά. Σε αντίθεση με τους αναγνωρισμένους δίσκους που εμφανίζει χωρητικότητα κλπ). Ξέρεται τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση κάποιο firewall να προκαλεί πρόβλημα; Έχω το windows 10 firewall controll και έχω τσεκάρει αν κάπου έβαλα "disable all". Όλα είναι οκ από εκεί. Τι μπορεί να φταίει;

Ο δίσκος είναι ένας παλιός toshiba ο οποίος έχει καλώδιο με 2 βύσματα usb (για έξτρα τροφοδοσία). Μου τον αναγνώριζε παλαιότερα και στα windows 10. Σταμάτησε να μου τον αναγνωρίζει μετά που συνδέθηκε στον υπολογιστή ενός φίλου για αντιγραφή αρχείων.

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.

Έχεις χρήσιμα δεδομένα στον δίσκο; Μπορείς να βάλεις ένα screenshot από τη διαχείριση δίσκων;

atlas talos απάντησε πριν 7 έτη

Εχω κάποια χρήσιμα δεδομένα. Ο δίσκος να τονίσω ότι λειτουργεί σε άλλους υπολογιστές. Στην διαχείτηση δίσκων εκεί που λέει αφαιρούμενος δίσκος, στα δεξιά του δε δείχνει τίποτα απολύτως. (Σε αντίθεση με τους αναγνωρισμένους δίσκους, όπου δείχνει τη χωρητικότητα κλπ. Άρα δε τίθεται θέμα αντιστοίχησης γράμματος).

Ξέρετε τι μπορεί να φτάιει;

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Επειδή από την περιγραφή πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε πού βρίσκεται το πρόβλημα, ένα screenshot θα βοηθούσε.

Ας πούμε έτσι όπως μου το περιγράφεις, θα σου έλεγα να κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο και να προσθέσεις γράμμα. Ωστόσο λες ότι δεν τίθεται θέμα με το γράμμα.