ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ ρώτησε πριν 5 μήνες

Θελω ενα προγραμμα που θα κανει ενα usb να μην αντιγραφονται τα αρχεια του. Εχω δοκιμασει μεσω diskmark και δεν δουλεψε.

8 Απαντήσεις

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ απάντησε πριν 5 μήνες

σημειωση ειναι diskpart oxi diskmark

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Σπύρο, συγνώμη για την καθυστέρηση, ρίξε μία ματιά σε αυτό τον οδηγό μας εδώ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ απάντησε πριν 5 μήνες

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ θα ήθελα κάποιο πρόγραμμα ώστε να μην μπορούν να τ αντιγράψουν τα αρχεία αλλά το usb να είναι μόνο για ανάγνωση 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Ρίξε μία ματιά εδώ, με τη βοήθεια του diskpart.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ απάντησε πριν 5 μήνες

Ευχαριστώ για την απαντηση μεσω diskpart το εχω δοκιμασει και δεν δουλεψε, αυτο που εγινε μεσω diskpart ηταν  να μην μπορεις να κανεις  delete τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στο στικακι και να μην μπορεις να  επικολλησεις κατι μεσα στο στικακι, εγω θελω να μην μπορει καποιος να αντιγραψει τα στοιχεια απο το στικακι.
Ευχαριστω πολύ

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω.

 

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 μήνες

Όπως σου εξήγησε ο Γιώργος, αυτό δε γίνεται, ούτε καν θεωρητικά. Σε επίπεδο συσκευής μπορείς να μπλοκάρεις το γράψιμο πχ, ενώ σε επίπεδο file-system μπορείς να δώσεις δικαιώματα και περιορισμούς, αλλά αν δεις και στα properties στον explorer, υπάρχουν δικαιώματα όπως Read, Write, Execute κλπ, όχι όμως και Copy. Η "αντιγραφή" (copy) είναι λειτουργία του explorer, και σημαίνει read τα περιεχόμενα του αρχείου και write κάπου αλλού. Από τη στιγμή που επιτρέπεται άνοιγμα του αρχείου για ανάγνωση, ο explorer (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή) μπορεί μετά να το αποθηκεύσει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ απάντησε πριν 4 μήνες

ενταξει ευχαριστω για τον χρονο που διαθέσατε