Apt Doc ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα παιδιά.Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα tvbox(συγκεκριμένα το VORKE Z7 Allwinner H6 Android 9.0 4GB / 64GB). Ερχόταν με KODI Leia 18.1. Αφού πέρασα κάποια build αποφάσισα να το πάρω και να το δοκιμάσω στην τηλεόραση ενός φίλου που ενδιαφερόταν και αυτός να αγοράσει κάτι αντίστοιχο.Μόλις το άνοιξα ότι είχα περάσει με τα build είχαν εξαφανιστεί! 
Δεν καταλαβαίνω τι παίχτηκε και τι έκανα λάθος. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Πάνος. 

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Πάνο

Παρατήρησες αν διαγράφηκαν άλλα δεδομένα εκτός του KODI; Ρωτάω ώστε να βεβαιωθούμε πως το TVBOX δεν έκανε κάποιου είδους επαναφορά.

Apt Doc απάντησε πριν 4 έτη

Είχα κατεβάσει το popcorn, τον vlc player τα οποία ήταν κανονικά εγκατεστημενα. 

Apt Doc απάντησε πριν 4 έτη

Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 18.5 (παρατήρησα ότι ανοίγοντας το tv box έγραψε στην οθόνη της συσκευής "boot") αλλά κάνοντας αποσυνδεση(έβγαλα τροφοδοσία και HDMI)  και συνδεοντας το, πάλι δεν είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις στο build. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Λογικά το TV BOX κάνει κάποιου είδους reset όταν παύει η τροφοδοσία. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο manual του. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να το βρω online.

Αν είναι από τα είδη TV BOX που δεν απενεργοποιούνται ποτέ τελείως, υπάρχει πιθανότητα να έχει κάποιο τέτοιο σύστημα.

Apt Doc απάντησε πριν 4 έτη

Στο manual δεν βρήκα κάτι. Σαν tv box το κλείνω από το τηλεχειριστήριο με το οποίο ήρθε (αν αυτό εννοείς με την απενεργοποιηση). 
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερωσες. Δεν ξέρω αν μπορώ να στείλω κάπου photos με το manual να το δεις, μήπως και μου διαφεύγει κάτι. 
Και πάλι ευχαριστώ και καλό μήνα. Θα κάνω μια προσπάθεια να δω αν βρω κάποια άκρη με άλλο build, αλλιώς το αφήνω κουμπωμενο όπως έχει. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το KODI ήταν προεγκατεστημένο; Αν ναι, δοκίμασε να το κάνεις απεγκατάσταση και να το εγκαταστήσεις μόνος σου ξανά από το store.

Αν θες να μας στείλεις κάποια εικόνα, ανέβασε τη στο Imgur (ή άλλη όμοια υπηρεσία) και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.

Apt Doc απάντησε πριν 4 έτη

Το kodi ήταν προεγκατεστημενο (έκδοση 18.1). Κατέβασα από store  την 18.5 και την εγκατέστησα. Πάλι τα ίδια. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε αυτή την περίπτωση μάλλον ισχύει η αρχική μου υπόθεση. Καλό είναι να ρωτήσεις σε κάποιο forum σχετικό με τα συγκεκριμένα TV BOX. Μόνο κάποιος που το διαθέτει μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. 

Apt Doc απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Γιώργο.