Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜη εγκυρος αριθμος-κλειδι.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα και παλι Αγγελε!!Οπως σου ειπα και πριν εκανα format σημερα.Ομως αφου εβαζα το σωστο product key μου εβγαζε μηνυμα:"Μη εγκυρος".Υπηρχε ομως επιλογη "Παραλειψη",το επελεξα και τελειωσα κανονικα το format(win 7 home premium).μετα απο λιγο πηγα Πινακας ελεγχου --> Συστημα και εκει μου ελεγε οτι μου απομενουν τρεις μερες για την ενεργοποιηση και διπλα μου εχει επιλογη "Αλλαγη αριθμου κλειδιου",σκεφτομαι να πατησω εκει και να βαλω παλι το product key που εχω.Τι λες?Θα γινει τιποτα? ή μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο για να μην εχω θεματα?

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Βάλε εκεί τον αριθμό κλειδί, και αν έχει πρόβλημα με την ενεργοποίηση μέσω Ιντερνετ, κάνε ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Οταν λες μεσω τηλεφωνου τι εννοεις?

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Να συμπληρωσω δυο πραγματακια:1)Δεν μου βγαζει επιλογη για ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου(Παω Ιδιοτητες-->κ.λπ) και 2)Οταν πρωτοεβαλα τα συγκεκριμενα windows περυσι(μου πηρε κανονικα τον αριθμο κλειδι αλλα μηπως μετα επρεπε να κανω ενεργοποιηση απο τον Πινακα ελεγχου?Το λεω γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου εβγαινε ενα μηνυμα κατω στην επιφανεια εργασιας:"Αυτο το αντιγραφο των windows δεν ειναι γνησιο".Τωρα τελευταια ομως δεν μου το εβγαζε.Τι λες να φταιει?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν έχω ακούσει ποτέ γνήσια Windows να βγάζουν αυτό το μήνυμα. Που τα βρήκες αυτά τα Windows?

Το τηλέφωνο θα στο βγάλει σαν επιλογή αν δεν μπορέσει να κάνει ενεργοποίηση από το Internet, μην σε απασχολεί.

Την ενεργοποίηση την κάνεις πηγαίνοντας στο "Υπολογιστής" στο μενού έναρξης, κάνοντας δεξί κλικ στον υπολογιστή και επιλέγοντας ιδιότητες.

Στο κάτω μέρος σου λέει αν τα Windows είναι ενεργοποιημένα ή όχι, και σου δίνει την επιλογή να βάλεις αριθμό κλειδί και να τα ενεργοποιήσεις.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Δυστυχως το τηλεφωνο δεν μου το βγαζει σαν επιλογη http://snag.gy/H2vIw.jpg κοιτα ομως και εδω: http://snag.gy/39tID.jpg και προσεχε εκει που εχω τσεκαρισμενο,μηπως πρεπει να βαλω τα vista με τα οποια αγορασα το λαπτοπ?(Σημαντικη λεπτομερια,δεν σου την ειπα)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αν τα Windows 7 τα είχες αγοράσει σαν upgrade, πρέπει να έχεις πρώτα ένα λειτουργικό εγκατεστημένο για να κάνεις upgrade, λογικό δεν είναι?

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Οχι δεν τα ειχα αγορασει σαν upgrade αλλα σαν εκδοση DSP μαλιστα στο site(γνωστη εταιρια)ελεγε οτι η εκδοση αυτη πωλειται μονο μαζι μα καινουργιο Η/Υ.Εγω το λαπτοπ το ειχα ηδη 5 χρονια.Τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα, μπορω να αγορασω την εκδοση DSP.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Απ' ότι διαβάζω οι εκδόσεις DSP συνδέονται μόνο με τον πρώτο υπολογιστή στον οποίο έχουν εγκατασταθεί, και δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο υπολογιστή.

Και πάλι, όμως, αυτό θα έβγαζε πρόβλημα στην ενεργοποίηση, αν ήταν, όχι στο να μην δέχεται καθόλου τον αριθμό-κλειδί.

Για δες αυτή τη δημοσίευση, ο τύπος είχε παρόμοιο πρόβλημα και κατάφερε να το λύσει με τις οδηγίες.