Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜη επιθυμητη αυτοματη εκκινηση desktop
poppykafka ρώτησε πριν 8 έτη

Προσφατα αγορασα ενα desktop και εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες γυρναω σπιτι και ο η/υ ειναι ανοιχτος ενω με απολυτη βεβαιοτητα τον ειχα κλεισει πριν φυγω. Δεν υπαρχει περιπτωση να τον εχει ανοιξει καποιος αλλος, καθως μενω μονη μου.
Εχω κανει ελεγχο με bitdefender(τρεχει μονιμα στο συστημα) και malwarebytes (το τρεχω on demand).
Χαρακτηριστικα pc: intel i5 4490, mobo ashrock h97pro4, os windows 10 home.
Θα εκτιμουσα παρα πολυ καμμια καλη ιδεα για την αιτια της αυτοματης εκκινησης
ΥΓ: Άγγελε το pc το αγορασα με βαση τους οδηγους σου και τις συμβουλες σου και θα ηθελα να ευχαριστησω, εστω και καθυστερημενα, παρα πολυ.

3 Απαντήσεις

poppykafka απάντησε πριν 8 έτη

ανοιχτο εως το σημειιο που βαζεις κωδικο. Δεν πειραξα τιποτε στο bios. Δεν εχω προγραμμα απομακρυσμενης εκκινησης η προσβασης. 

Dimitris Zanekas απάντησε πριν 8 έτη

να πω κι εγω που το ζω καθημερινα,(μακαρι να μην ειναι και σενα τοσο πακετο και να βρεις γρηγορα λυση)εχω τη z97pro3 μετα απο πολλες επανεκινησεις καθημερινα και μια αντικατασταση mobo γιατι στην αρχη πιστευα οτι ηταν ελατωματικια και μολις την ειχα αγορασει 10 μερες δλδ,και πειραγματα στο bios μηπως ειναι κατι ανοιχτο καταλαβα οτι ανοιγε απο το πληκτρολογιο με μια απλη εναλλαγη ρευματος στο σπιτι ενα διακοπτη η οτιδηποτε τεσπα μαλλον δεν εχω και την καλυτερη καλωδιωση...ειχα αλλαξει και πληκτρολογιο,εχω φτασει στο συμπερασμα οτι εχει περαστει μαπα driver και δε φευγει με τιποτα ουτε απεγκατασταση ουτε απενεργοποιηση τιποτα το θηριο εκει βραχος!!περιμενω τωρα πια αν χρειαστει να κανω format να ανανεωθουνε τωρα πια ειμαι βαλε βγαλε το usb απο το πληκτρολογιο και εχω το κεφαλι μου ησυχο,ελπιζω να μη σε ζαλισα πολυ

poppykafka απάντησε πριν 8 έτη

Δημητρη σε ευχαριστω πολυ, δεν με ζαλισες καθολου. Η αληθεια ειναι οτι στην περιοχη μου τα σκαμπανεβασματα στην ταση ρευματος- ολιγολεπτες διακοπες ειναι συνηθεις. Θα το δοκιμασω αυτο με το πληκτρολογιο να δω αν παιρνει απο κει μπρος.