Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜη ύπαρξη Priority Line στο GearBest
Giannis Pit ρώτησε πριν 6 έτη

Δεν μου βγάζει επιλογή επιλογή για Priority Line στο GearBest. Αυτό σημαίνει οτι θα πληρώσω τελωνείο για ένα ΤV BOX αξίας 24,90 € ? Και αν ναι πόσο?

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα !! Για πράγματα χαμηλής αξίας η Gearbest δεν προσφέρει το Priority line ,δεν τους συμφέρει ,επειδή έτσι το κόστος αποστολής θα μπορούσε να 'ναι εξίσου με την αξία του προιόντος.
Υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει τελωνείο τόσο χαμηλής αξίας προιόν.Πιό πολύ περνάνε τελωνείο κινητά ,tablet και laptop. Μα αν τελικά περάσει τελωνείο ,λογικά το κόστος θα είναι χαμηλότερο από όσο θα πλήρωνες για Priority line.
Δες αν μπορείς να τα βρείς στο Banggood ή όποιο άλλο κατάστημα υποστηρίζει το Priority line ,μπορείς να τα παραγγείλεις από εκεί.
https://m.banggood.com/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιάννη, δυστυχώς σε φθηνά αντικείμενα δεν υπάρχει δυνατότητα Priority Line. Επιλέγοντας Registered επιλογές μειώνεις κατά πολύ τον κίνδυνο να περάσει τελωνείο. Για περισσότερα δες τον οδηγό μας.
https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-tablet-gadget-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/