Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social Mediaμια ερωτηση σχετικα με το facebook
Lefteris Gsx-r ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το facebook ενα ατομο εχει 180 φιλους και εφανιζει μονο 8 ατομα οταν πατας να δεις ολους τους φιλους του πως γινεται αυτο υπαρχει καμια εφαρμογη που το ρυθμιζεις η το φτιαχνεις τι να δειχνεις στους αλλους και ας μην των εχεις φιλο? Το ατομο αυτο δεν τους εχει κλειδωμενους για να βγαζει μονο τους κοινους ουτε μηνυμα μπορεις να του στειλεις αν δεν των εχεις στους φιλους σου μια φιλη μου των διαγραφη αλλα το ονομα της ειναι ακομα στο προφηλ αυτου και δεν ξερω πως το κανει το προφηλ ειναι αυτο ](https://www.facebook.com/VASILIS.VAS4?fref=ts) οποιος εχει μια απαντηση θα ηταν χρησιμη ευχαριστω πολυ

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Λευτέρη.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσον αφορά το προφίλ κάποιου άλλου. Από τις ρυθμίσεις απορρήτου του μπορεί να ρυθμίσει σε ποιον θα φαίνονται ποιοι φίλοι.

Από εκεί και πέρα, εφόσον τον διαγράφει κάποιος από φίλο, θα έπρεπε να εξαφανίζεται και από τη λίστα φίλων. Με τι τρόπο τον διαγράφει η φίλη σου;

Lefteris Gsx-r απάντησε πριν 7 έτη

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ελενα κανονικη πηγαινει στο προφιλ του και και παταει εκει που λεει διαγραφη φιλου η υπαρχει και αλλος τροπος να των διαγραψει?

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τότε μπορεί να είναι απλά θέμα συγχρονισμού με τους servers. Λογικά σε μερικές μέρες θα εξαφανιστεί από τους φίλους του.