Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜια πρόταση για TV Box + Netflix
Gregory Mpris ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σας! Επειδή η αγορά TV Box είναι κάπως χαοτική και δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετά reviews για συσκευές που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο TV Box.

Οι απαιτήσεις μου είναι αρκετά απλές, το budget γύρω στα 50€, θύρα Ethernet(απόλυτη προτεραιότητα καθώς δεν υπάρχει wifi στον χώρο που θα μπει η συσκευή) , HDMI, 1080p και να υποστηρίζει Netflix και προαιρετικά Disney+.

Η χρήση του θα γίνει από άτομα άνω των 60 ετών οπότε και ένα φιλικό UI θα ήταν επίσης καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
Γρηγόρης

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη πρόταση για αυτά που ζητάς από το box της Xiaomi.

Gregory Mpris απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Πράγματι από πλευράς χαρακτηριστικών φαίνεται καλή συσκευή και ένα plus ότι δεν είναι no-name κινεζιά.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει σύνδεση για Ethernet και άμα πρέπει να πάρω κάποιο wi-fi extender τότε βγαίνουμε εκτός budget, συν ότι τα απεχθάνομαι τα extender γιατί παίζεις λόττο για το κατά πόσο θα είναι σταθερή και αξιόπιστη η σύνδεσή τους.

Αν δεν έχετε κάποια άλλη πρόταση και δε σας κάνει κόπο, να μου πείτε τουλάχιστον τι να αποφύγω από μάρκες που μπορεί να έχουν προβλήματα ή ασυμβατότητες.

Γενικά το κατέχω με την τεχνολογία, απλά στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με TV Box και δεν έχω ιδέα από που να αρχίσω...

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Για πιστοποίηση Netflix HD, Disney, και streaming, σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα το MECOOL KM2 Plus, καθώς το δοκιμάσαμε συνεχώς για μία εβδομάδα και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αξίζει την επένδυση γιατί θεωρείται ήδη το καλύτερο streaming Box του 2022. Μπορείς να το δεις σε αυτόν τον πρόσφατο οδηγό: www.pcsteps.gr/233900-mecool-km2-plus-με-πιστοποίηση-netflix/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Γρηγόρη η πρόταση του Άκη είναι και αυτή εξαιρετική και συνολικά καλύτερη επιλογή από το box της Xiaomi (το πρόβλημα με το ethernet λύνεται με κάτι τέτοιο).