Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜικροεφαρμογές σε Windows10
Giavag Giavag ρώτησε πριν 1 έτος

7 Απαντήσεις

Giavag Giavag απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Γιάννης όταν κανω απεγκατάσταση εφαρμογών Windows 10 μου αφήνει κάτι αρχεία log αυτά πρέπει να τα σβήσω επηρεάζουν σε κάτι είναι λίγα kb
2) μετά από την τελευταία αναβάθμιση του Chrome σε Windows έχει χαθεί η δυνατότητα να σκανάρει το PC μου ο Chrome το έχετε  παρατηρήσει? ευχαριστώ

Giavag Giavag απάντησε πριν 1 έτος

Κάποιο site να αγοράσω κλειδί για τα Windows 10

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Γιάννη! Δεν επηρεάζουν σε κάτι, και μπορείς να τα σβήσεις. Συνήθως, εφαρμογές καθαρισμού εντοπίζουν και διαγράφουν τέτοια αρχεία. Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημα, δεν χρησιμοποιώ Chrome, οπότε δεν το έχω παρατηρήσει. Αν δεν εμφανίζεται πλέον σαν επιλογή, λογικά ναι έχει αφαιρεθεί. Για κλειδί Windows μπορείς να δεις εδώ.

Giavag Giavag απάντησε πριν 1 έτος

η microsoft δεν πουλαει κλειδια? η συνεργαζεται με τα site που λες.
τα κλειδια αυτα ειναι για παντα? πρεπει να κανω λογαριαμο στην microsoft για λειρτουργησει το κλειδι? εχει το κλειδι πληρη συμβατοτητητα με το hardware του υπολογιστη μου? και τελος εαν βαλω κλειδι για την εκδοση  profesional ενω εχω home θα γινει κατι?
τα 11 windows δεν ειναι τελειοποιημενα ακομα η γνωμη σου? ευχαριστω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μπορείς να αγοράσεις άδεια από το site της Microsoft σε υψηλότερο κόστος. Ναι η άδεια είναι για πάντα το συγκεκριμένο μηχάνημα στο οποίο θα το χρησιμοποιήσεις. Το Microsoft account δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά προτείνεται. Εσύ ξέρεις αν το σύστημα σου είναι συμβατό με Windows 10. Αν βάλεις κλειδί για Pro, θα γίνει αυτόματη αναβάθμιση σε Pro από Home. Προσωπικά, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τα 11. 

Giavag Giavag απάντησε πριν 1 έτος

τρεχω τα 10 απο οτι καταλαβα δεν εχει διαφορα απο που θα παρω το κλειδι
αν βαλω κλειδι για 11 πρεπει να κανω format? η θα αναβαθμιστει μονο του?
σε ρωτησα για τα 11 γιατι οταν προτοβγηκαν καπιες λειτουργειες οπως ειχα δει σε βιντεο σας δεν λειτουργουσαν οπως τα 10 ευχαριστω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν πάρεις κλειδί για 11, ναι πρέπει να κάνεις format. Αλλά αφού έχεις ήδη 10, μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε 11.