Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜικρυνε η οθονη!
StRatoS T. ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπερα! Ξαφνικα, χωρις να πειραξω τιποτα, αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη και να μικραινει στο πλαι κι απ τις δυο μεριες (απο 5 ποντους και στις δυο). Για 3 λεπτα επανερχοταν στο κανονικο μεχρι που τελικα σταθεροποιηθηκε στη σμικρυνση. Εκανα επαναφορα συστηματος και δεν αλλαξε τιποτα. Ta windows λειτουργουν κανονικα κατα τ αλλα! Τ ι περιεργο προβλημα ειναι αυτο ρε παιδια; στελνω ενα πριντ σκριν αλλα δεν ξερω αν θα γινει αντιπληπτο απο εκει
file:///C:/Users/admin/Pictures/pc.png

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Στράτο, το αρχείο που έβαλες για Print screen βρίσκεται στον υπολογιστή σου, δεν μπορούμε να το δούμε. Όμως και να το βλέπαμε δεν θα λειτουργούσε, είναι σαν να στέλνεις ένα screenshot του κινητού για να δείξεις πως έσπασε η οθόνη.

Κατά 99% είναι πρόβλημα με την οθόνη σου, ειδικά αν και το BIOS του υπολογιστή φαίνεται με τον ίδιο τρόπο. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασέ την με κάποιον άλλο υπολογιστή, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς θα πρέπει μάλλον να την πας σε μάστορα.

StRatoS T. απάντησε πριν 9 έτη

Aγγελε, εφτιαξε μονη της προς το παρον τουλαχιστον. Ξεχασα να πω οτι τη στιγμη που εγινε αυτο ακουγα απ το πισι συνεχομενα μπιμ για κανα 5λεπτο, αλλα δεν προσεξα ποσα ηταν (εμαθα μετα απο ενα αρθρο σου οτι παιζει ρολο ποσα μπιπ ακουγονται). Οποτε, δεν νομιζω να ειναι θεμα οθονης, υποψιαζομαι κατι με τη καρτα γραφικων να παιζει. Οπως και να χει ευχαριστω.