ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μικρόφωνο που λέγεται BM 700 το έχω βρει σε αυτό το σάιτ bm-700-pyknotiko-mikrofono

Στο οποίο γράφει στην περιγραφή ότι για να το συνδέσω με το λάπτοπ θα πρέπει να έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου με phantom power 48+v ή ένα προενισχυτη μικροφώνου..επειδή εγώ είμαι λίγο άσχετος με τα pc έχω μια απορία..γιατί να πάρω εξωτερική κάρτα ήχου;εμένα το λάπτοπ μου δεν έχει κάρτα ήχου από μόνο του;έχω το λάπτοπ Dell Inspiron 3567 (i5-7200U/4GB/500GB/Radeon R5 M430/W10)  στο youtube είδα μερικούς που κάνανε απευθείας σύνδεση με το pc τους και το μικρόφωνο έτσι πηγα στο λάπτοπ μου  στις πληροφορίες των συσκευών ήχου κλπ για να δω τι κάρτα ήχου έχω και λέει RealTek Audio..κάρτα ήχου δεν είναι αυτη; Οι προδιαγραφές του λάπτοπ αρκούν για να συνδέσω απευθείας το μικρόφωνο;η τροφοδοσία του λάπτοπ είναι 65v περιπου

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Φρατζέσκο,
Η κάρτα ήχου του laptop είναι εκ των πραγμάτων η χειρότερη δυνατή. Ενώ θα σηκώσει απλά μικρόφωνα υπολογιστή ή από headset, το συγκεκριμένο μικρόφωνο που έχει υψηλότερες απαιτήσεις, δεν πρόκειται να το σηκώσει.
Αφού το κατάστημα προειδοποιεί πολλάκις για το συγκεκριμένο θέμα, αγνοώντας το θα έχεις απλά ένα μικρόφωνο που δεν θα λειτουργεί. Δεν προσπαθούν να σου πουλήσουν κάτι έξτρα χωρίς να το χρειάζεσαι, αν για αυτό ανησυχείς. Πρόκειται για ένα πραγματικό πρόβλημα με τις ενσωματωμένες κάρτες ήχου των υπολογιστών.
Η λύση για να μην πάρεις ξεχωριστή κάρτα ήχου θα ήταν να βρεις ένα μικρόφωνο USB, το οποίο ουσιαστικά ενσωματώνει τη δική του κάρτα ήχου. Αυτά τα μοντέλα όμως είναι σίγουρα ακριβότερα από 16 ευρώ.

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ 

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ απάντησε πριν 4 έτη

https://youtu.be/GW4AmmDSbrg

Αυτό εδώ άμα το συνδέσω στο λάπτοπ μου θα έχω κανένα θέμα;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Λογικά θα είσαι εντάξει.