Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜιχαλης-Κορινθος (προβλημα με προγραμμα SERIF WEBPLUS X7)
Michael Josef ρώτησε πριν 9 έτη

γεια σας ειμαι ο Μιχαλης απο Κορινθο, βρισκω τα αρθρα σας πολυ ενδιαφεροντα,και πηρα το θαρρος να κανω μια ερωτηση,σχετικα με ενα προγραμμα που δουλευω τελεταια το- serif webplus x7-,για δημιουργια ιστοσελιδας! πολυ καλο ,αλλα εχω ενα θεμα στο gallery pictures,θελω ας πουμε,να βαλω πολλες φωτογραφιες προιοντων,αλλα στην ιδια κατηγορια,αλλα μου φορτωνονται ολες μαζι και οι 50,θα ηθελα να κανω κατι σαν το ,e-shop,η αλλων τετοιων σελιδων,στην ιδια κατηγορια να του λεω εγω ποσες να βαζει (γυρω στα 12 images με την περιγραφη τους,και μετα αλλες 12+12+12....)αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα,,,ευχαριστω πολυ!!!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη. Δεν το γνωρίζω καθόλου το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά μου φαίνεται θα ήταν πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις ένα Site με κάποιο CMS για e-shop που να σου δίνει δυνατότητα να παραμετροποιήσεις το πώς θα εμφανίζονται τα προϊόντα.

Ξέρω σίγουρα πως γίνεται σε Joomla με Virtuemart, αλλά είμαι σίγουρος πως θα γίνεται και σε Prestashop, που είναι εξειδικευμένο για e-shop.