Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΜλοκαρισμα λογαριασμου, θωρακιζεσαι με δημιουργία σελιδας ?
Vlasis Kalos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλες γιορτες με υγεια & συγχαρητηρια για την βοηθειαα-υπομονη σας.

--Διατηρουσα προσωπικο λογαριασμο ( ζητησαν ταυτοποιηση ) με σκοπο δημοσιοποιηση της υπηρεσιας ''Φυσικοθεραπεια''.------Δεν ειχε παρουσιαστει προβλημα και ειχα αγγιξει τους 2.000 φιλους ( με την μεθοδο της επιθετικης ''πολιτικη'' των αιτηματων φιλιας ).----Επειδη το target grup των ατομων που εκανα αιτησεις (φιλιας ) δεν αφορουσε το προοδευτικοτερο μερος του πλανητη ( Μ.Ανατολη ) φροντιζα οι τα σχολια, οι φωτο & τα βιντεο που κοινοποιουσα στο χρονολογιο μου να ειναι αρκετα σεμνα.Παρ αυτα προσφατα ειχα μου ζητηθηκε ταυτοποιηση στοιχειων την εκανα αλλα ειμαι στο περιμενε....( Θελουν κ επιπλεον στοιχεια και δεν θα μπω στην διαδικασια αυτη ) ----Επειδη στην πραγματικοτητα το ονομα του πρωην λογαριασμου μου δεν ηταν ενα ονομα συμβατο πχ ''Γιωργος Καραγιώργος''.......αλλα ενα αοριστο ''Πληρη μασαζ σωματος'' ηθελα να ρωτησω για να αποφευχθούν μελλοντικα παρομοιου ειδους κακόβουλες αναφορες θα βοηθούσε η δημιουργια σελιδας & αν ναι ως τί στην επαγγελματική κατηγοριοποιηση να την φτιαξω πχ ως προιόν ή ως ιστολογιο ? Αν μπλοκαριστει ( ξανα ) & αυτος ο προσωπικος λογαριασμος θα διαγραφει & η σελίδα.? Εχεις μεγαλύτερη ευελιξια και προστασία φτιαχνοντας & μια σελίδα.? Ομολογω οτι χρησιμοποιουσα τον προσωπικο λογαριασμο ως μια ηλεκτρονικη διαφημιση και τιποτα λιγοτερο, χωρις να γνωριζω οτι ειναι αιτιο αναφορας απο διαφόρους ΥΠΕΡκομπλεξικους τριτοκοσμικους που εχουν βρωμησει το FC. -----Ευχαριστω.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Βλάση!!!

Τον τύπο της σελίδας που θα φτιάξεις, θα τον αποφασίσεις εσύ. Δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές για τον σκοπό που το θες εσύ.

Αν γίνουν αναφορές, θα κλείσει η σελίδα, αλλά όχι ο λογαριασμός του διαχειριστή. Οπότε είναι ιδανική λύση για σένα.

Εννοείται πως με τη σελίδα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά.