Giwrgos Chiras ρώτησε πριν 8 έτη

Για MMO και streaming είναι πιο συμφέρουσα η σύνθεση των 1100 ή των 1400 ευρώ? Ένας i7 χρειάζεται extra ψύξη σε αντίθεση με τον i5(στη συνθεση των 1100 χρησιμοποιει τους ανεμιστηρες του κουτιου υποθέτω) και περισσότερα watt στο τροφοδοτικό?Τέλος, έαν καταλήξουμε στη σύνθεση των 1400 ευρώ,θα μπορούσες να μου προτείνεις μία πιό οικονομική κάρτα γραφικών(που να έχει τη μέγιστη απόδοση σε mmo και streaming) και ένα λίγο πιο περιορισμένο σε μέγεθος κουτί που να υποστηρίζει τη συνθεση επαρκώς? Σε ευχαριστώ! 

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Γιώργο.

Τα περισσότερα MMO ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στον επεξεργαστή απ' ότι στην κάρτα γραφικών, και το streaming οπωσδήποτε θα απασχολεί και αυτό ένα μέρος του επεξεργαστή.

Η καλύτερη λύση θα ήταν ο υπολογιστής των 1100 ευρώ με έναν i7 6700. Δεν θα χρειαστείς μεγαλύτερο τροφοδοτικό, ούτε μεγαλύτερη ψύκτρα από την εργοστασιακή, ο βασικός λόγος να αλλάξεις ψύκτρα είναι αν θέλεις πιο αθόρυβο υπολογιστή. Μπορείς επίσης να βάλεις αυτή την κάρτα γραφικών

Αυτό είναι ένα από τα πιο "μαζεμένα" midi κουτιά.

Giwrgos Chiras απάντησε πριν 8 έτη

Οπότε, αν κατάλαβα καλά μου λες ότι η σύνθεση των 1100 με τον i7 και τη δική της κάρτα θα ήταν η πιο ιδανική επιλογή αλλά θα μπορούσα να κάνω downgrade για μεγαλύτερη οινονομία με τη κάρτα που μου πρότεινες(αλλά δε θα είναι η ιδανική για τις ανάγκες μου)? Πολύ ωραίο το κουτί αλλά μήπως έχουμε κάτι αντίστοιχο σε μαύρο γιατί όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι και αυτό μαύρο( είμαι λίγο fail το ξέρω χαχαχ :P ) ? 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι μεγαλύτερη κάρτα γραφικών από την R9 380

Έχουμε ακούσει και χειρότερα, σε έναν αναγνώστη δεν άρεσε η κάρτα γραφικών που του προτείναμε γιατί είχε μόνο έναν ανεμιστήρα, και εκείνος ήθελε να έχει τρεις για να τους βλέπει να γυρίζουν.

Δες αυτό το κουτί, έχει ύψος 44 εκατοστά.