Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletμνημη (δεσμευμενο απο το συστημα)
Ioannis Atsamis ρώτησε πριν 5 έτη

καλημερα σας, προσφατα εκανα επανεγκατασταση των windoows 10 pro σε 2ο σκληρο ssd και κανοντας format τον παλιο 1ο, ολα καλα αλλα μου εμφανιστηκε μια μνημη που λεει (δεσμευμενο απο το συστημα Ε) 500 MB και εχει ελευθερα 4 MB, εχει κανει ολες της ενημερωσεις εκανα ελενχο για νεες ολα καλα, ομως μου πεταει συχνα ενα ταμπελακι που λεει οτι (η μνημη δεσμευμενο απο το συστημα ειναι γεματη), το αφηνω οπως ειναι? διαγραφω κατι και πως? ψαχνωντας τους οδηγους σας δεν μπορεσα να καταλαβω καθοτι λιγο αρχαριος, η δεν βρηκα το σωστο αρθρο, αν δεν πειραζει το αφηνω οπως ειναι, εκτος το εκνευρηστικο ταμπελακι, σας ευχαριστω! 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ιωάννη, εννοείς ότι έκανες μεταφορά των Windows από τον ένα δίσκο στον άλλο?
Αυτό τον "δίσκο" τον δημιουργούν τα Windows κατά την εγκατάσταση τους..απλά είναι κρυμμένος και σε εσένα εμφανίστηκε μάλλον λόγω της μεταφοράς.
https://www.youtube.com/watch?v=hsseqtoNy8M

Ioannis Atsamis απάντησε πριν 5 έτη

καλημερα γιωργο, σ ευχαριστω για την απαντηση σου, οχι δεν εκανα μεταφορα των Windows, εκανα εγκατασταση απο usb, και μολις τωρα ανακαλυψα οτι περιειχε μικρα αρχεια απο 4 ταινιες που κατεβασα τα οποια εσβυσα και ελευθερωθηκε, υπαρχει τροπος να μην το βλεπω η να κατεργηθη? γιατι προφανως θα ξαναγεμιση και παλι τα ιδια, σ ευχαριστω!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Κάνε ότι αναφέρει το βίντεο που σου έστειλα.