Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜου κολαει ο υπολογιστης
Φιλιππος ΣκΣ ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σας, εδω και κατι μερες παρατηρεισα κατι κολιμα στον υπολογιστη μου και σκεφτικα μηπως εχω κολισει κανεναν ιο
στην αρχη επσακσα και βρηκα αυτο https://www.pcsteps.gr/151-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows/
απο το σιτε σας και ηδα οτι ειπαρχει καπιο προγραμα στον υπολογιστη μου με τυχαιους χαρακτιρες tsnp2uvc και λεω μαλον ιος μετα ακολουθησα τα βηματα σας με το hitman pro και μ εβγαλε οτι ειχαι διο malware νομιζω δεν θημαμε καλα και ειχε γινει κοκκινο , τελος παντο τους καθαρισα με το τριαλ αλλα αυτο το tsnp2uvc παραμενει μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο πως να το βγαλω?Α και κατι αλλο τα προγραματα της adobe ειναι και αυτα αχρηστα?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Απ' ότι διαβάζω, μπορεί το tsnp2uvc να είναι μέρος του driver κάποιας κάμερας.

Πάντως, για να είσαι σίγουρος, ακολούθησε αυτό το άρθρο. Είναι κατάλληλο για κάθε είδος ιού, όχι μόνο του ιού της αστυνομίας, όπως λέει ο τίτλος του.

Ναι, τα προγράμματα της Adobe είναι άχρηστο να ξεκινάνε μαζί με τον υπολογιστή.

Φιλιππος ΣκΣ απάντησε πριν 10 έτη

Απο μια γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι χρειαζεται και φλασακι και δεν εχω τωρα καπιο ευκαιρο, απο antivirus εχω και το panda το εχω βαλει να πσακσει για ιους αλλα δεν βρισκει τιποτα. Μαλον εχεις δικιο πρεπει να ειναι απο την turbo-x καμερα που εχω.Το Kaspersky Rescue CD ειναι κατι σαν φορματ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Γίνεται και με CD, αν έχεις άγραφο.

Όχι, δεν είναι format, απλά ελέγχει για ιούς έξω από τα Windows, και μπορεί να βρει μολύνσεις που μέσα στα Windows καμουφλάρονται ή δεν μπορούν να αφαιρεθούν.