Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜπλέ οθόνη στα Windows 7 οταν εγκαθιστώ το Skype
aristidis gouziotis ρώτησε πριν 10 έτη

Μετά απο επαναφορά στην αρχική του κατάσταση στο laptop HP630 και αφου εγκαθιστώ όλες τις ενημερώσεις των windows 7 και της HP οταν εγκαθιστώ το skype βγάζει μπλέ οθονη .Οταν επεγκαθιστώ το Skype όλα δουλεύουν ρολόι.
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
................................................

Technical information
STOP : 0x0000003B (0x00000000c0000005,0xFFFFF88005c4615A,0xFFFFF88009A82DF0,0x0000000000000000)
*** ks.sys - address FFFFF88005C4615A base at FFFFF88005C2C000,Datestamp 4ce7a3f3
Collcting data for crash dump...
initializing disk for crash dump
beginning dump of physical memory
dumping physical memory to disk : 100
Υπάρχει λύση για αυτό.
Ευχαριστώ

6 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 10 έτη

Δοκιμασε αυτα που λεει εδω

aristidis gouziotis απάντησε πριν 10 έτη

Ευχαριστώ αλλά το θέμα μου δεν είναι οτι δεν φορτώνει το skype αλλά οταν κάνω εγκατάσταση το skype το σύστημα κλατάρει και βγάζει τη μπλέ οθόνη . κάνω επανεκκίνηση και μετά απο μισό λεπτο πάλι μπλέ οθόνη και δεν προλαβαίνω ούτε να απεγκαταστήσω το skype ούτε να κάνω οτοδήποτε . Ξανά απο τη αρχή εγκατάσταση λειτουργικού , χωρίς το skype λειτουργεί κανονικα. Πως μπορώ να εγκαταστήσω το skype , το οποίο μου είναι απαραίτητο , χωρίς να κλατάρει το σύστημα και τι μπορεί να φταίει γι' αυτό?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ακόμη κι αν εγκαταστήσεις πρώτο το skype, πάλι βγάζει μπλε οθόνες? Μήπως για κάποιο λόγο κολλάει σε συνδυασμό με κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού, μπορείς από την ασφαλή λειτουργία να κάνεις επαναφορά συστήματος.

aristidis gouziotis απάντησε πριν 10 έτη

Δυστυχώς ναι είτε πρώτο η τελευταίο το εγκαταστήσω το ίδιο πρόβλημα και δεν εγκατέστησα κανένα νέο πρόγραμμα εκτος απο αυτά που είχα. Τώρα δουλευει χωρίς το skype κανονικά . Και το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι βγάζει μπλέ οθόνη αμέσως χωρίς να προλάβω να κάνω οτιδήποτε Μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που με τους ίδιους κωδικούς να μπορώ να μπαίνω να με βλέπουν όλες μου οι επαφές που χρησιμοποιούν skype και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί τους .

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις όλα τα Windows Updates πριν βάλεις το Skype?

Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις τη beta έκδοση του Skype.

Κάτι άλλο που μπορεί να είναι σχετικό: Τα Windows που έχεις είναι αυθεντικά ή σπασμένα?

Δεν υπάρχει πάντως κάποιο τρίτο πρόγραμμα που να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του Skype, απ' όσο γνωρίζω.

aristidis gouziotis απάντησε πριν 10 έτη

Και τα windows updates εγκατεστησα και Updates των drivers απο την HP πήρα πολλά δοκίμασα αλλά τίποτα και επειδη άρχισε να με κουράζει έψαξα και τελικά βρήκα πρόγραμμα που συνδέεται με το δίκτυο του skype , λέγεται " trillian " το εγκατέστησα συνδέθηκε με το λογαριασμό μου στο skype βλέπω και συνομιλώ με όλες μου τις επαφές και όλα λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Τελικά όπως και εσύ αναφέρεις τα windows είναι μια τρέλα και η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή που δεν μπορείς να το φανταστείς . Ευχαριστώ πάντως για την επικοινωνία για την άμεση ανταπόκριση και για τις συμβουλές , καθώς και πολλά εύγε για το site μου έχει φανεί μέχρι τώρα πολύ χρήσιμο και με έχει βοηθήσει σε πολλά και πάλι ευχαριστώ