Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΜπλε Οθόνη μετά από φορματ.
PETROS T. ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, pc περίπου δεκαετίας,  Πριν 10 ημερες το πηρα απο το σερβις. Ειχε προηγηθει  μπλε οθονη και δεν μπορουσα να μπω στα Windows ουτε απο ασφαλη λειτουργια. Ο τεχνικος ο οποιος ειναι ο ιδιος που μου συναρμολογησε το pc μετα απο ελεγχο μου ειπε οτι φταιει ο σκληρος, τον οποιο και αντικαταστησαμε με τον wdc wd10ezrz-00htkb0. Σημερα κατα την διαρκεια που το Avast εκανε ελεγχο, προσπαθησα να συνδεθω με τον Chrome στο διαδίκτυο 2 φορες, αλλα δεν μπορουσα, δεν εκανε τιποτα ο browzer (εχω ξετικαρει την χρηση επιταχυνσης υλικου) και περιμενα να τελειωσει το Avast. Μετα τον ελεγχο του Avast παλι δεν μπορεσα να συνδεθω στο διαδικτυο και επελεξα "αντιμετωπιση προβληματων" με καταληξη: 
     Αμεσως μετα επελεξα  "επαννεκινηση" και εκανε περιπου 5 λεπτα στο "τερματισμος λειτουργιας" , ενω φαινοταν να κινειται το κυκλακι που μας δειχνει να περιμενουμε.        Εμφανιζεται μια μπλε οθονη και σε δευτερολεπτα με πηγαινει στην επιλογη κανονικης λειτουργίας και ξεκιναει μονο του (Δεν ειχα πατησει κανενα πληκτρο). Ανοιξε κανονικα και ειχα τις εξης ειδοποιησεις:                             Μετα απο   3   ωρες λειτουργίας ολα φαινονται "κανονικα" . Απλα θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα παραπανω παραθυρα μια και αδυνατω να τα καταλαβω. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Πετρος

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, μπορεί κάποιος προβληματικός driver να σου δημιούργησε το πρόβλημα, ή απλά πέρα από τον σκληρό δίσκο να δημιουργεί και κάτι άλλο το πρόβλημα. Παρακολούθα το σύστημα σου και ενημέρωσε μας για την πορεία του. Επίσης για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την μπλε οθόνη δες το bluescreenview.