Sarastro GR ρώτησε πριν 7 έτη

Πριν ένα μήνα σας είχα ενοχλήσει για μπλε οθόνη στο PC με την ένδειξη VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR. Είχα κάνει ό,τι μου είπατε και πολλά άλλα, πλην όμως το πρόβλημα εξακολουθεί. Έχει γίνει μάλιστα συχνότερο (κάθε 1-2 μέρες), σήμερα όμως έβγαλε καινούργια ένδειξη: ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY
Ξέρω ότι αυτά δεν προσδιορίζονται και δεν διορθώνονται εύκολα, είναι γενικά σφάλματα, απλά ζητάω γνώμη ενέργειας. Φορμάτ? Αλλαγή κάρτας γραφικών? Αλλαγή υπολογιστή? Αλλαγή θρησκεύματος?
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Γιώργος Πλατανιάς

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Έλα,σε θυμάμαι !! Στο τέλος το σφάλμα είναι NOEXECUTE MEMORY μήπως ??
Από τη πλευρά μου προτείνω από το λινκ αυτό να τεστάρεις μόνο τη μνήμη ram.
http://www.windowswally.com/how-to-fix-the-attempted-execute-of-noexecute-memory-error/
Απ όσο έψαξα , ίσως φταίει κάποιος driver ή να θέλει αλλαγή η cpu .Μπορείς να δεις τις σχετικές πληροφορίες με το  Speccy.
https://www.pcsteps.gr/92570-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-pc-speccy/
Τέλος,μη δοκιμάσεις να ενημερώσεις τους drivers όπως λένε σε εκείνο το άρθρο,γιατί όπως έχω διαβάσει σε σχετικό άρθρο στο pcsteps,τα free προγράμματα είναι απάτες.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Aν το pc σου εχει πάνω από ένα αρθρομα μνήμης, δοκίμασε να τα βγάλεις να να αφήσεις μόνο ένα και δες αν θα στο ξαναβγάλει το μηνυμα και εναλλάξ δοκίμασε τα όλα. Είναι ένας τρόπος για να ελέγξεις μι τυχών και εχει προβλημα κάποια από της μνήμες. 
Τελος δες μήπως κάποια από της μνήμες δεν πατάει σωστά στην θέση της πιέζοντας την δεξιά αριστερά εκεί που ειναι τα κλιπ που κουμπώνει. 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Γιώργο.
Το πρόβλημα που περιγράφεις οφείλεται κατά 99% στο hardware σου. Οπότε το format δεν θα σου δώσει λύση. Παρ' όλ' αυτά, δοκίμασε να κάνεις boot από κάποιο live usb φλασάκι, και δες αν και εκεί έχεις πρόβλημα.
Αν ναι, τότε αποκλείουμε την περίπτωση software. Έπειτα θα πρέπει να βρεις ποιο κομμάτι ευθύνεται, για να κάνεις την κατάλληλη αγορά-αντικατάσταση.
Δοκίμασε να κάνεις ένα memtest στις μνήμες σου και έναν έλεγχο δίσκου για αρχή, εκτός κι αν τα έχεις κάνει ήδη.

Sarastro GR απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ Έλενα για την απάντησή σου, θα τα δοκιμάσω όλα αν και είναι δύσκολο να δω, μετά από κάθε αλλαγή, αν διορθώθηκε ή όχι το πρόβλημα μιας και εμφανίζεται τυχαία μετά από 1-2 μέρες αλλά μπορεί και μετά από μια βδομάδα.
Ευχαριστώ Dimitris, ευχαριστώ Dimitris Gk. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα σας ενημερώσω όλους.
Γιώργος Πλατανιάς 

Sarastro GR απάντησε πριν 7 έτη

Ξαναεπιχειρώ να απαντήσω.
Ευχαριστώ Έλενα, θα τα δοκιμάσω όλα αν και θέλει υπομονή για να καταλάβω αν λύθηκε ή όχι το πρόβλημα αφού αυτό εμφανίζεται τυχαία σε 1-2 μέρες αλλά μπορεί και σε μια βδομάδα.
Ευχαριστώ Dimitris Gk, ευχαριστώ Dimitris. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα ενημερώσω.
Γιώργος Πλατανιάς
(ελπίζω αυτό να φτάσει στον προορισμό του)

Sarastro GR απάντησε πριν 7 έτη

(έφτασαν όλα :-)