Giorgos K ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας,
Σήμερα μου δημιουργήθηκε στο λαπτοπ (windows 10, 8ram,πρόσφατος αγορασμένο!) το εξής πρόβλημα: κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού ασφαλείας, εμφανίστηκε μπλέ οθόνη που έγραφε (παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση, Κωδικός διακοπής: PAGE FAULT IN NONPAGED AREA, Τι ηταν ανεπυτιχές: NNSHTTPS.sys).
Στην συνέχεια έκανε 3 φορές επανεκκίνηση μόνος του βγάζοντας και τις τρεις φορές την μπλε οθόνη. Μετά άνοιξε και δούλεψε κανονικά αν και παρατήρησα αυξημένη θερμοκρασία στο λαπτοπ
Επίσης, πρόσφατα εγκατέστησα το antivirus της PANDA στο λαπτοπ. Διάβασα στο ιντερνετ ότι το συγκεκριμένο σφάλμα NNSHTTPS.sys σχετίζεται με το Nano Network Security της Panda Security, S.L. για το λειτουργικό σύστημα των Windows.
Αρά το πρόβλημα δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση του panda? Με απλή απεγκατάσταση του panda θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό αν βεβαία προήλθε απο εκεί? Ποιες ενέργειες μου συστήνεται να κάνω ?
Σας ευχαριστώ πολύ και για τις προηγούμενες βοήθειες που μου έχετε προσφέρει.

3 Απαντήσεις

Giorgos K απάντησε πριν 7 έτη

να προσθέσω επίσης πως μετά από τρέξιμο του προγράμματος whocrashed, μου έβγαλε ότι υπήρξε πρόβλημα με το software και δεν είναι θέμα hardware.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα !! Κατά 99% το Panda φταίει. Καλύτερα να το βγάλεις να βεβαιωθείς.Ρίξε όμως κι εδώ μιά ματιά.
http://support.pandasecurity.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=6265
http://support.pandasecurity.com/forum/viewtopic.php?f=80&t=3201
Απεγκατέστησέ το πρώτα από εκεί(αν είναι συνδεδεμένο με κάποιο πχ Panda Account) και μετά από τον Πίνακα Ελέγχου.Ποιό προιόν είναι ? Τσέκαρε κι αν άφησε υπολείμματα.
https://www.pcsteps.gr/18150-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/

Giorgos K απάντησε πριν 7 έτη

Το έκανα απεγκατάσταση και έλεγχο για τυχόν υπολλείμματα. Δεν έχει ξαναπαρουσιάσει κάτι προς το παρόν. Σε ευχαριστώ πολύ. Και χρόνια πολλά για εχθές!