Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΜπλοκάρισμα έτοιμου Kodi “Matrix”
Kosmas Kalompiris ρώτησε πριν 8 μήνες

Στο άρθρο του Άκης Τίγκας 27 Μαΐου, 2022 με θέμα \"Έτοιμο Kodi Για Αρχάριους Με Όλα Τα Νέα Add-on Ταινιών/Σπορ & Υπότιτλους\" και στην ενότητα Λήψη έτοιμου Kodi “Matrix” κατά την αποσυμπίεση του zip αρχείου (από MEGA CLOUD, τα αλλα 6 της GOOGLE δεν δουλεύουν) αποσυμπιέζεται μόνο ο φάκελος \"addons\" και το BIT DEFENDER μετα την αποσυμπίεση μόνο του φακέλου \"addons\" όπως προείπα βγάζει 2 ειδοποιήσεις :

1. Αποκλείστηκε ύποπτη δραστηριότητα 
Χαρακτηριστικά
Antivirus

Ο χρήστης F:\\PROGRAMS\\KODI\\NEO Σεταρισμένο Matrix\\addons\\script.module.thecrew\\lib\\resources\\lib\\modules\\client.py προσπάθησε να φορτώσει έναν κακόβουλο αρχείο που ανιχνεύτηκε ως Trojan.Generic.31710459 και έχει αποκλειστεί. Η συσκευή σας είναι ασφαλή

 2. Αποκλείστηκε ύποπτη δραστηριότητα
\"Χαρακτηριστικά:
Antivirus
Ο χρήστης F:\\PROGRAMS\\NEO Σεταρισμένο Matrix.zip προσπάθησε να φορτώσει έναν κακόβουλο αρχείο που ανιχνεύτηκε ως Trojan.Generic.31710459 και έχει αποκλειστεί. Η συσκευή σας είναι ασφαλής.\"

Καμιά λύση ?
Ευχαριστώ 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα Κοσμά, τα αρχεία που έχουμε αναβάσει είναι ασφαλή ελεγμένα για malware, το πιο πιθανό να πρόκειται για κάποιο false/positive του bitdefender. Θα σου πρότεινα να τα βάλεις σε εξαίρεση και να συνεχίσεις τη διαδικασία.