Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜπλοκάρισμα YouTube λόγω adblock
Stelios Fountou ρώτησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα, ελπίζω η ερώτηση μου να μην παραβιάζει τον κανόνα του "παράνομου". Χρησιμοποιώ στο Chrome το ublock Original για adblock πολλά χρόνια και ήταν όλα τέλεια και στο YouTube. Τις τελευταίες μέρες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα ( https://imgur.com/a/7LKaINg ) όταν παω να μπω σε κάποιο βίντεο. Το μήνυμα το εμφανίζει μόνο οταν είμαι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου gmail. Όταν είμαι logout και ας έχω ενεργοποιημένο το adblock δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όταν είμαι συνδεδεμένος όμως και κλειστό το adblock (δείχνει τριγύρω διαφημίσεις) πάλι εμφανίζει το ίδιο και δεν φεύγει κάνοντας και 10 refresh . Ο μόνος τρόπος για να παίξει κάποιο βίντεο ενώ είμαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό μου, είναι να εχω καταργήσει εντελώς το adblock απο το chrome. Προσπάθησα να βρω στις ρυθμίσεις κάποιο τρόπο να απομονώσω το site του YouTube απο το block και δεν βρήκα κάποια επιλογή. Εννοείται δοκίμασα διαφορετικό adblock και είχε το ίδιο αποτέλεσμα.
Κάποια συμβουλή? 
Ευχαριστώ!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα Στέλιο, δυστυχώς είναι μία νέα τακτική που ακολουθεί το youtube να περιορίσει αυτούς που χρησιμοποιούν ad blockers. Προς το παρόν θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά εδώ.

Stelios Fountou απάντησε πριν 7 μήνες

Η πλάκα είναι ότι αν μπω με άλλο λογαριασμό παίζουν όλα όπως πριν, αν ξανα αλλάξω στον main βγάζει πάλι το μήνυμα.......

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Μάλλον έχει μπει ο λογαριασμός αυτό στη "μαύρη λίστα".