Sotiris Ziomas ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, η σελίδα μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν όλες οι δημοσιεύσεις για το 2020 αλλά και να έχει απαγορευθεί η κοινοποίηση κάθε συνδέσμου που εμπεριέχει το domain name του website.
Παρακολούθησα και το πρόσφατο βίντεό σας για το μπλοκάρισμα στο Facebook, αλλά παρόλο που ως διαχειριστής της σελίδας έχω τρέξει αρκετές διαφημίσεις στο παρελθόν, δεν μου εμφανίζεται στο Facebook for Business η ερώτηση «Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης».
Μπορείτε να μου δώσετε μερικές οδηγίες για το πώς να επικοινωνήσω μέσω messenger με την ομάδα υποστήριξης μέσω του λογαριασμού διαφήμισης στο Facebook;

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Χρόνια πολλά, Σωτήρη.

Για δοκίμασε να φτιάξεις Business Manager.

Sotiris Ziomas απάντησε πριν 4 έτη

Δημιούργησα λογαριασμό για τη σελίδα μου και παράλληλα έχω και τον προσωπικό μου διαφημιστικό λογαριασμό. Τι άλλο θα πρέπει να κάνω;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αυτό θεωρητικά πρέπει να είναι αρκετό για να σου εμφανίζει την επιλογή για υποστήριξη, που δεν την έβγαζε πριν. Δεν έχουμε κάνει τίποτα παραπάνω.

Sotiris Ziomas απάντησε πριν 4 έτη

Τι να πω δεν ξέρω πραγματικά. Το μόνο που μου εμφανίζεται ως Υποστήριξη στη σελίδα "Facebook for Business | Κέντρο βοήθειας για Επιχειρήσεις" είναι κάτω κάτω στο τέλος της σελίδας το link "Υποστήριξη" που κάνοντας κλικ, με παραπέμπει σε μια άλλη σελίδα "Facebook for Business" με λευκό φόντο όπου παρέχει απλά συμβουλές για να κάνεις boost στην επιχείρησή σου. Τίποτα δηλ. σχετικό με άμεση επικοινωνία μέσω chat κλπ.