Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΜπορώ να έχω δωρεάν camera cloud storage plan?
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Μπορώ να έχω δωρεάν camera cloud storage plan? εξαρτάται από την κάμερα που θα αγοράσω ή υπάρχει και δωρεάν cloud storage για ip camera που δεν χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένη μάρκα?

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Αυτό εξαρτάται από τον κατασκευαστή της κάμερας σου. Συνήθως δίνουν δωρεάν storage ως μια χωρητικότητα και πάνω από αυτή πρέπει να αγοράσεις.

Ανεξάρτητη υπηρεσία ειδικά για IP κάμερες δεν υπάρχει, καθώς η κάμερα πρέπει να είναι ειδικά παραμετροποιημένη.

Ακόμα και να πετύχεις κάποιο μοντέλο που υποστηρίζει τρίτες υπηρεσίες, θα είναι κάποια ιδιαίτερα γνωστή, όπως το Google Drive.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ! Γνωρίζεις μήπως κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που να έχει δωρεάν ως μια χωρητικότητα?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Για να ψάξουμε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, πρέπει να μας πεις το budget σου και τυχών ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάμερα. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

θέλω να έχει 1080P ανάλυση, νυχτερινή λήψη, 360° Multi-Directional Adjustment Angle και βέβαια cloud storage (με χρέωση ή χωρίς αν σου δίνει κάποιο χώρο)...αυτά είναι τα βασικά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να μου προτείνεις κάποια που είσαι σίγουρος ότι έχει  cloud free storage η με κάποια χρέωση και μετά βρίσκω κι εγώ άλλα μοντέλα που με καλύπτουν της ίδιας εταιρίας που θα έχουν λογικά δυνατότητα για cloud storage

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το Reolink Cloud είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Είναι συμβατό με τις παρακάτω κάμερες. Το δωρεάν πλάνο υποστηρίζει μία κάμερα, 1GB Storage, και ιστορικό έως 7 ημερών. Είναι σημαντικά καλύτερο από όσο προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές, που συνήθως είναι 24 ώρες μόνο για το δωρεάν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

α ρε Κυρίτση, στα δύσκολα εμφανίζεσαι σαν από μηχανής θεός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

επίσης, στο site της Reolink Cloud σε ένα σημείο https://support.reolink.com/hc/en-us/articles/360012083433-The-model-country-which-supports-the-cloud-service λέει "Check Compatibility" και μέσα στις χώρες δεν έχει την Ελλάδα...υπάρχει περίπτωση αυτό να μου δημιουργήσει πρόβλημα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζουμε. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις για τη Netgear Arlo Pro, και αυτή διαβάζουμε πως δίνει 7 ημέρες δωρεάν cloud.