Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΜπορώ να βάλω Windows, αφού είχα στον δίσκο μου Linux??? Αν ναι αξίζει σήμερα το 2020????
Dimitris G ρώτησε πριν 3 έτη

Χαίρετε! Έχω ένα λάπτοπ και θέλω να του περάσω τα Windows 8.1, τα σηκώνει αυτά γιατί αυτά ήταν προ εγκατεστημένα. Στο λάπτοπ έχω Linux, συγκεκριμένα το Zorin OS. Η ερώτησή μου είναι η εξής: "Μπορώ να κατεβάσω Windows σε λάπτοπ που μέχρι αυτή τη στιγμή τρέχει Linux?? (Δεν λέω για Dual Boot)" Επίσης έχω άλλη μία ερώτηση "Αξίζει τώρα το 2020 να βάλω Windows 8.1???" 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Δημήτρη

Μπορείς να κάνεις format και να εγκαταστήσεις όποιο λειτουργικό θέλεις.

Τα Windows 8.1 υποστηρίζονται ακόμα, οπότε δεν υπάρχουν θέματα ασφαλείας. Το αν αξίζουν εξαρτάται από το αν σε βολεύει το περιβάλλον τους.

Dimitris G απάντησε πριν 3 έτη

Οκ σας ευχαριστώ πολύ μόλις τα κατέβασα, αλλά έχω ένα θέμα με τον driver του bluetooth. Κατέβασα το Driver Booster και τον έκανα ενημέρωση. Τώρα μένει να κάνω επανεκκίνηση ώστε να δω αν λειτουργεί. Και πάλι ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλό είναι να μη χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα, καθώς δεν είναι αξιόπιστα. Καλύτερα να κατεβάζεις χειροκίνητα τους drivers από το site του κατασκευαστή. 

Dimitris G απάντησε πριν 3 έτη

Όταν εγκατέστησα τα  Windows, πριν κατεβάσω το driver booster δεν δούλευε έτσι κι αλλιώς το bluetooth. Κατέβασα τον driver από το πρόγραμμα και πάλι δεν δούλεψε. Τα windows τα κατέβασα σε ένα λαπτοπ της Samsung, το NP350E5C-A01GR, δεν υπάρχουν drivers στο site του κατασκευαστή . Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο, αξιόπιστο, παρόμοιο πρόγραμμα;;;;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αυτά τα προγράμμα συνχά προκαλούν προβλήαματα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κατεβάζουν αξιόπιστα αρχεία.

Είχες εγκαταστήσει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows και δεν είχε εγκατασταθεί αυτόματα ο driver; Τότε αναγκαστικά δεν είχες άλλη επιλογή, αλλά και πάλι δεν είναι αξιόπιστη λύση.