Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΝέα Κάρτα Γραφικών σε παλιότερο επεξεργαστή
GoogleUser946 ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, θα θελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά κάρτας γραφικών. Το PC μου έχει τα παρακάτω βασικά στοιχεία: επεξεργαστής ΑΜD Α8-6600, μητρική:Gigabyte GA-F2A88X-D3H, μνήμη ram:kingston HX318c10fk2 (2X4 GB) DDR3 1866MHz. 
1ον: Μπορώ να πάρω κάρτα γραφικών οποιασδήποτε εταιρείας (nvidia - radeon) ή λόγω επεξεργαστή (ΑΜD) πρέπει να επιλέξω με τσιπ της radeon για καλύτερα αποτελέσματα.
2ον: Αν δεν έχω πρόβλημα σκεφτόμουν μεταξύ της nvidia gt 1030 2 gb ή της radeon RX 550 2gb. Ποια νομίζετε οτι είναι η καλύτερη?
3ον: Θα έχω αποτελέσματα ή λόγω του επεξεργαστή που είναι παλιότερος δε θα δω και τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με την ήδη ενσωματωμένη κάρτα Radeon HD 8570D
Ο σκοπός της συγκεκριμένης αγορά αποσκοπεί στο να παίζω κάποια παιχνίδια (fifa 19 πχ) σε καλύτερες από τις τωρινές συνθήκες που οι ρυθμίσεις είναι στο low.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Μπορείς να βάλεις κάρτα γραφικών οποιασδήποτε εταιρείας, δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής που έχεις.
Ανάμεσα στις δύο κάρτες, σε κάποια παιχνίδια υπερτερεί η 1030, σε άλλα η 550. Πάντως, αν έχεις ή σκοπεύεις να πάρεις οθόνη με Freesync, η 550 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή.

GoogleUser946 απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Όσον αφορά το τρίτο ερώτημα, έχετε να προσθέσετε κάτι?  Θα υπάρχει εμφανή διαφορά ή άδικος κόπος?