Beg Konstadinos Dena ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω μια νέα ψήκτρα για το PC μου. Δεκέμβρη του 2019 έχτισα ένα PC με τα εξής χαρακτηριστικά:
Case: Aerocool Aero-500 Window Black
CPU: Ryzen 5 3600
Motherboard: MSI B450 Tomahawk Max
GPU: RTX 2060 Super
4 PWM Fans: 2 front, 1 up, 1 rear
PSU: Corsair TX650M

Έχω κρατήσει την stock cooler της 3600 επειδή έχω ακούσει ότι είναι σχετικά καλή και ότι δεν χρειάζεται after market cooler, αλλά έχω παρατηρήσει ότι (ειδικά τα καλοκαίρια) οι θερμοκρασίες είναι σχετικά υψηλές. Idle: 53-70 βαθμούς, Ελαφρύ Gaming: 70-84 βαθμούς, και σε βαρύ gaming: 84-95 βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καθαρήσει τα fins της stock, αλλά και τους πρώτους μήνες θυμάμαι πως είχα περίπου τέτοιες θερμοκρασίες. Οπότε αποφάσισα να πάρω νέα ψήκτρα για καλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο.

Έχω στον νού μου να πάρω τον Deepcool Gammaxx 200T. Ξέρω πως ίσως δεν είναι πάρα πολύ καλός, αλλά δεν ψάχνω την καλύτερη ψήκτρα. Ψάχνω για μια καλή ψήκτρα για normal θερμοκρασίες το καλοκαίρι στην Αθήνα. Δεν με πειράζει να μην έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, αλλά με νοιάζει να μην ξεπερνά συνέχεια τους 85 βαθμούς (ακόμα και σε βαρύ gaming). Επίσης το κουτί μου χωράει ψήκτρα μέχρι 15,5cm ύψος.
 
Εσείς τι πιστεύετε? Αξίζει για 15€ ο Deepcool Gammaxx 200T για βαρύ gaming ή να κοιτάξω για κάτι καλύτερο σε ελάχιστα μεγαλύτερο budget? 'Η έχετε να μου προτίνετε κάτι καλύτερο?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, η ψύκτρα που αναφέρεις είναι μεν καλή αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά σε σχέση με αυτήν που ήδη έχεις...εάν θες κάτι καλύτερο μπορείς να δεις αυτή ή, ανεβάζοντας το budget θα μπορούσες να δεις και μία COOLERMASTER HYPER 212.

Beg Konstadinos Dena απάντησε πριν 3 έτη

Δεν μπορώ να δω την πρώτη πρόταση σας. Μπορείτε να ξανά στείλετε το link του προϊόντος?

Όσο για το 2ο που προτείνατε θα το σκεφτώ. Αν γίνεται θα προτιμούσα να μην ανεβάσω πολύ το budget

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Διόρθωσα το link..

Beg Konstadinos Dena απάντησε πριν 3 έτη

Σας ευχαριστώ