Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletνέο android – πρόβλημα σύνδεσης wifi
Katerina Nas ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας!  
Δε γνωρίζω τον αλλαγμένο κωδικό του router.  Ωστόσο, συνδέθηκα -επιτυχώς- στο ίντερνετ από νέο κινητό καταχωρώντας τον προκαθορισμένο κωδικό που έχει το router στο αυτοκόλλητό του.  Αυτό όμως, μόνο την πρώτη φορά.  Έκτοτε, μου λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος...  Δοκίμασα να βρω τον κωδικό μέσω Γραμμής Εντολών και Κέντρου δικτύου κοινής χρήσης, αλλά δεν τα κατάφερα.  Τί μου προτείνετε να κάνω;  
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!  

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Γειά !!  Συνδέεσαι στο ιντερνετ με wifi ? Αν ναί ,ξέρεις τον κωδικό του wifi ? Δες εδώ αν μπορείς να κάνεις κάτι.
https://www.pcsteps.gr/1353-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-router-password/
Με τη Γραμμή εντολών και του "Κέντρου δικτύου κοινής χρήσης" μόνο τον κωδικό του wifi βρίσκεις. Άλλο ο κωδικός router ,κι άλλο του wifi .
Aν συνδέεσαι με wifi ,πρώτα δες ποιός είναι ο κωδικός του ,και μετά κάνε επαναφορά το router στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Katerina Nas απάντησε πριν 6 έτη

Κατ'αρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση! 
Απ'ό,τι κατάλαβα, παραπληροφορώ λόγω ασχετοσύνης.  Τον κωδικό του wifi χρειάζομαι, ο κωδικός του rooter δε νομίζω να έχει αλλαχτεί ποτέ...  Θα πρέπει να κάνω root, απ'ό,τι είδα να συμβουλεύουν από'δω κι από κει.  Προσεχώς θα τσεκάρω πως γίνεται αυτό γιατί δε βρίσκω τον κωδικό του wifi ούτε από Γραμμή Εντολών ούτε από Κέντρο δικτύου κοινής χρήσης.  Αναρωτήθηκα μήπως και δε συνδέομαι με wifi τελικά(!;!) και ψάχνω άλλ'αντ'άλλων.  Με το άλλο κινητό όμως δεν υπάρχει θέμα, συνδέεται στο ίντερνετ με wifi.  
 

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα ,δε χρειάζεται απαραίτητα root ,ούτε τίποτα να κάνεις. Δες εδώ πώς θα τον βρεις.
https://www.pcsteps.gr/187000-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-wi-fi-%CF%83%CE%B5-windows-android/
Ομολογώ πως στην αρχή μπερδεύτηκα. 😛 Με wifi συνδέεσαι. Αν συνδεόσουν ενσύρματα ,θα σήμαινε πως συνδέεσαι με καλώδιο Ethernet.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αν χρειαστεί ,δες και το βίντεο αυτό.(για windows)
https://youtu.be/RwgRqOcbC44

Katerina Nas απάντησε πριν 6 έτη

Κάλεσα τον πάροχο και άλλαξα τον κωδικό.  Και βρήκα την υγειά μου :Ρ  Ευτυχώς δεν περίμενα αιώνες αυτή τη φορά -αυτό με απέτρεπε εξ αρχής βασικά...  Τεσπα. 
Κανένας από τους τρόπους που είχα δοκιμάσει δε μου έκανε (πχ μετά τις Ιδιότητες δεν είχα επιλογή Ασφάλεια, ώστε να μου δείξει τον κωδικό).  Δεν μπορούσα να συνεχίσω από κάποιο βήμα και πέρα.  Ίσως έχει να κάνει με το Δίκτυο που έχω επιλέξει, ίσως κάποια ρύθμιση του rooter, δεν ξέρω...  
Όπως και νά'χει, αν ήξερα ότι θα εξυπηρετηθώ τόσο άμεσα, θα έπαιρνα κατευθείαν τηλ.  
Σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να βοηθήσεις και το χρόνο που αφιέρωσες!