Marion Vel Goldfish ρώτησε πριν 8 έτη

όσο και να αλλάζω τις ρυθμίσεις google και τα παράθυρα που θα ανοίγει εξακολουθεί να βγάζει αρχική το google custom search.

1 Απαντήσεις

zgeorgak . απάντησε πριν 8 έτη

Αν αυτό το custom search έχει εγκατασταθεί ως πρόγραμμα στον υπολογιστή σου δεν αρκεί να αλλάξεις τις ρυθμίσεις! Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής (εγώ θα σου πω βάσει windows 7, λίγο πολύ νομίζω τα ίδια είναι παντού!) :
Πίνακας Ελέγχου --> Προγράμματα --> Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος
Περιμένεις λίγη ώρα (ένα-δυο λεπτά συνήθως κάνει ΤΟ ΠΟΛΥ, αναλόγως και πόσο γρήγορο είναι το πισί σου) και αφού σου φορτώσει όλα τα προγράμματα -είτε αλφαβητικά είτε βάσει ημερομηνία εγκατάστασης- μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει εκεί το google custom search. Έπειτα κάνεις απλό κλικ πάνω του, ψηλά στο παράθυρο θα λέει Κατάργηση/Αλλαγή και επιλέγεις να κάνει πλήρη απεγκατάσταση. Πρόσεχε μην έχει τίποτα κουτάκια να τικάρεις ή να ξετικάρεις. Αφού ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση κάνει πάλι λίγα δεύτερα-λεπτά και εξαφανίζεται το πρόγραμμα από τη λίστα.
Γενικά ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στο τι σβήνεις από εκεί γιατί μπορεί να διαγράψεις κάποιο στοιχείο απαραίτητο για λειτουργίες του υπολογιστή!