Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / Softwareνα προχωρησω σε επαναφορα συστηματος;
ソロン 破壊竜 ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου (μια εφαρμογη δεν δουλευει μετα απο αναβαθμιση του driver γραφικων, και ψαχνοντας διαφορες λυσεις διαφοροι προτειναν να κανω απεγκατασταση τον driver και να κατεβασω τον τελευταιο απο τη σελιδα του κατασκευαστη (intel). Επισης δεν ξερω αν καταλαβαινω κατι λαθος, αλλα οταν τον κοιταω απο το λαπτοπ μου ειναι η εκδοση 27.20.100.9466 που εγκαταστηθηκε στις 30/3/2021 ενω η ιδια εκδοση στο σαιτ της intel λεει οτι η συγκεκριμενη εκδοση βγηκε στις 14/5, και θυμαμαι πολυ καλα να την κατεβαζω και να την κανω εγκατασταση. Αυτο που θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ειναι εαν δημιουργησω τωρα ενα σημειο επαναφορας, και μετα απεγκαταστησω τον driver και τον ξαναεγκαταστησω (δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος, οπως σας ανεφερα πιο πανω) αλλα για καποιο λογο κατι δε παει καλα, αν μετα κανω την επαναφορα ο driver θα ειναι αυτος που ειχα πριν τον απεγκαταστησω; Ο driver ειναι ο Intel UHD Graphics 620
Ευχαριστω

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Αν δημιουργήσεις σημείο επαναφοράς, όταν κάνεις επαναφορά θα έχεις την έκδοση του driver που είχες όταν το δημιούργησες.

Πάντως, μπορείς απλά να εγκαταστήσεις ξανά χειροκίνητα την έκδοση του driver που είχες. Δεν χρειάζεται να κάνεις όλη τη διαδικασία με την επαναφορά.