Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΞέχασα το συνθηματικό του Pcsteps
Panos Kon ρώτησε πριν 3 έτη

Γιά σας,
Είμαι μέλος στο Pcsteps. Στην προσπάθεια μου να γίνω συνδρομιτής σας δεν βρίσκω το συνθηματικό μου. Ακολουθώ τις οδηγίες για την ανάκτηση νέου συνθηματικού δίνοντας το email μου, “ kogxyli@gmail.comκαι μου βγαίνει το μήνυμα…. Έχετε εισαγάγει μια μη έγκυρη διεύθυνση email…... Όλα τα νεότερα άρθρα του Pcsteps που λαμβάνω μέσω email, τα λαμβάνω σε αυτό το email. Τι θα μπορούσα να κάνω ;;;
Παλαιότερα σας είχα δώσει το email ενός παρόχου, κάποια στιγμή που άλλαξα τον πάροχο σας είχα ζητήσει να μου στέλνετε τα άρθρα σας σε αυτό το email. Έκτοτε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Σας Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας !!!
Φιλικότατα
Παναγιώτης

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Παναγιώτη

Στο newsletter δεν φτιάχνεις κάποιο account, απλά ορίζεις το email που θέλεις να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Δοκίμασε να φτιάξεις νέο account με το email σου.

Panos Kon απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο καλησπέρα !!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, από την οποία κατάλαβα την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε newsletter και account. Δεν σου κρύβω ‘ότι έφαγα τον κόσμο’ για να βρω τον κωδικό ο οποίος τελικά δεν υπήρχε…..
Και πάλι ευχαριστώ !!!

Φιλικότατα
Παναγιώτης

Panos Kon απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο καλημέρα !
Θα ήθελα και πάλι την βοήθεια σου. Όσο αστείο και αν σου φανεί θα ήθελα να μου πεις, πως θα μπορέσω, να φτιάξω νέο account με το email μου, και πως θα γίνω συνδρομητής τους PCSTEPS.
Ευχαριστώ πολύ !!!
Παναγιώτης

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Πάνο
Για να γίνεις συνδρομητής πρέπει απλά να συμπληρώσεις τη φόρμα εδώ.

Panos Kon απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο καλό μεσημέρι !!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Φιλικότατα
Παναγιώτης