Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΞαφνική εμφάνιση πλαισίου διαλόγου
Giota Pso ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας,
σήμερα εκεί που κοιτούσα τα e-mail μου εμφανίστηκε ένα πλαίσιο διαλόγου των windows (μια μαύρη οθόνη δηλαδή που έγραφε κάτι που δεν πρόλαβα να δω τι ήταν) για 1 δευτερόλεπτο και το έκανε δύο φορές, άνοιξε- έκλεισε και στο καπάκι ανοιγόκλεισε ξανά και μου φανηκε σαν να πληκτρολογούσε κάτι. Όλο αυτό έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπορώ να δω από κάπου τι ήταν αυτό που εμφανίστηκε και γιατί; Δείχνει κάποιο πρόβλημα ή δεν είναι κάτι; Ως προς την ασφάλεια χρησιμοποιώ το Bitdefender εδώ και 1-2 βδομάδες.

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

 Γειά σου Γιώτα !! Να είσαι έτοιμη σε περίπτωση που ξαναγίνει αυτό ,να πατήσεις το πλήκτρο PrtScr (PrintScreen) αμέσως ώστε να μπορέσεις μετά να ανεβάσεις ένα screenshot.
Άνοιξε τη Γραμμή Εντολών ως Διαχειριστής και πληκτρολόγησε  doskey /History    Μετά γράψε
 doskey / HISTORY > history.txt 
Πάτα Enter μετά από κάθε εντολή. Η β) εντολή είναι για να σώσεις το ιστορικό σε αρχείο κειμένου. Προσοχή μόνο ,αν κλείσεις τη Γραμμή Εντολών χάνεται όλο το Ιστορικό της. Δες κι εδώ σχετικά  τους 2 τελευταίους τρόπους.
https://tinyurl.com/yalps6gd
Ίσως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μπορείς να κάνεις και μία σάρωση με το Malwarebytes .
(Όσο γνωρίζω ,θα σου απαντώ πριν αναλάβουν οι Ειδικοί. 😀)

Giota Pso απάντησε πριν 6 έτη

Προς το παρόν δεν το ξαναέκανε, αν όμως επαναληφθεί θα προσπαθήσω να ακολουθήσω αυτά που μου έστειλες. Ευχαριστώ Δημήτρη!