Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΞαφνικό πρόβλημα με προγράμματα
Dimitris Karvounis ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα παιδιά. 
Αντιμετωπίζω ένα ξαφνικό πρόβλημα το οποίο δεν έχω ιδέα από που προέκυψε. Συγκεκριμένα, δεν ξεκινούν ορισμένα προγράμματα όπως το office, to acrobat reader, το steam και δεν ξέρω αν είναι και κάποιο άλλο, μέχρι στιγμής αυτά εντόπισα. Πατάω πάνω στα εικονίδια τους και δε γίνεται τίποτα, δεν εκκινούν κάν τα προγράμματα. Είτε με διπλό κλικ είτε με δεξί κλικ και άνοιγμα σαν διαχειριστής. Πατάω και δε γίνεται απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μέχρι πριν λίγες μέρες όλα ήταν μια χαρά. Είμαι με μαμά windows 10 και όλα τα windows update κανονικά περασμένα. Ο ssd (860 evo) που έχω περασμένα τα windows και όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ανέφερα ότι δεν ανοίγουν δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Απεναντίας, καμιά 10αρια προγράμματα άλλα που δοκίμασα να ανοίξω τώρα ξεκινούνε κανονικά. Το Office, ο Acrobat reader και το steam πάπαλα. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μια επιδιόρθωση των Windows. Το πρόβλημα μήπως εμφανίστηκε μετά από κάποιο update του λειτουργικού ή κάποιου driver;  

Dimitris Karvounis απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασα διάφορα και δεν κατάφερα κάτι. Μόνο η επιδιόρθωση μου μένει σαν τελευταίο βήμα. Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί αλλιώς με βλέπω να κάνω φορμάτ.. Έχω διαβάσει φυσικά τον οδηγό 2 και 3 φορές αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι με συμφέρει από τα δυο να κάνω, επαναφορά η επιδιόρθωση.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Η επιδιόρθωση και η επαναφορά χωρίς διαγραφή των δεδομένων είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα. Η επαναφορά με διαγραφή των δεδομένων είναι σαν format.