xristos xristos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας.
Χωρίς να γνωρίζω πως ακριβώς έγινε, η κάρτα μνήμης του κινητού μου έχει κλειδωθεί και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Ίσως να έχουν πατηθεί κάποιες πλήκτρα κατά λάθος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Είναι άμεση ανάγκη να μην χάσω τα αρχεία μου. Προσπάθησα να την διαβάσω από τον υπολογιστή αλλά μου ζητάει να την διαμορφώσω πράγμα που σημαίνει format.
Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιον τρόπο.
Ευχαριστώ πολύ. Χρήστος

4 Απαντήσεις

xristos xristos απάντησε πριν 4 έτη

Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην κάρτα μνήμης από κάποιες συζητήσεις που είχα στο διαδίκτυο. Υπάρχει κάποιος τρόπος ανάκτησης των αρχείων? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χρήστο

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον σχετικό οδηγό μας για ανάκτηση αρχείων. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο.

Όταν λες πως η κάρτα έχει κλειδωθεί, τι ακριβώς εννοείς;

xristos xristos απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Δυστυχώς η κάρτα από όσα ρώτησα και έμαθα κλείδωσε γιατί παρουσίασε πρόβλημα και για προστασία των δεδομένων της. Προσπάθησα με κάποια προγράμματα αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται. Επίσης πήγα και σε κάποιο μαγαζί που χρησιμοποίησε ειδικό  softoware σε συνδυασμό με κάποια ειδική κάρτα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Όπως μου είπε πρέπει να έχει πάθει ζημιά στο hardware της. Ακόμη πιο ''δυστυχώς'' είναι ότι κάποιες πιο εξειδικευμένες εταιρείες έχουν ακριβά τέλη για ανάκτηση περιεχομένου χωρίς να εγγυούνται και μερική ή πλήρης επιτυχία.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν ο τεχνικός διαπίστωσε πως υπάρχει βλάβη, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.