Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΞενοδόχος χωρίς τα κλειδιά
Τρύφωνας Μπιτσάκος ρώτησε πριν 3 έτη

Χαίρετε!

Έχω βρεθεί σε μια περίεργη θέση που όσο κι αν το έχω ψάξει και σκεφτεί δεν έχω βρει άκρη ακόμα... Έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στον βασικό λογαριασμό Microsoft που έχω συνδεδεμένο στα Windows 10. Η Microsoft πολύ ευγενικά δίνει την επιλογή για reset password, ωστόσο το recovery email είναι στους server της freemail. Ήταν ο πρώτος λογαριασμός που είχα κάνει όταν ήμουν σχολείο και έχει ξεμείνει. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπηρεσίες του freemail έχουν πλέον καταρρεύσει και δεν μπορώ να συνδεθώ. Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να τους είχανε παραβιάσει τα συστήματα και να έχουν κλειδώσει απέξω πάρα πολλούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου. Και το αποκορύφωμα είναι ότι το freemail δεν σου δίνει την δινατότητα να επαναφέρεις τον κωδικό σου, ούτε έχει κάποιο διαχειριστικό email που μπορείς να απευθυνθείς.
Φυσικά προσπάθησα να κάνω recovery από τη Microsoft χωρίς email αλλά οι ερωτήσεις που κάνει για να με ταυτοποιήσει είναι τύπου πες μας 5 φίλους σου από το Skype που ειλικρινά έχω να χρησιμοποιήσω από το 2009 και δεν θυμάμαι κανένα account. Δεν μπορώ να τους αποδείξω καν ότι είμαι εγώ δηλαδή....
Καμιά ιδέα;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Τρύφωνα

Αν έχεις αποθηκεύσει κάποιο κινητό στον Microsoft λογαριασμό σου, λογικά πρέπει να υπάρχει ανάκτηση να γίνει επαναφορά από εκεί.

Αν δεν έχεις, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, αν δεν σε καλύπτουν οι επιλογές ανάκτησης.