Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα Pcsteps,
Όπως εριξα μια ματια στον οδηγο αγορας υπολογιστη εχω 1 ερωτηση και μερικες παρατησεις. Ας ξεκινησω με την ερωτηση: Ειναι αρκετα τα 600watt για υπολογιστη με 2080? 
Οι παρατησεις: 1) Στην συνθεση με τα 450-500€ στην περιγραφη της συνθεσης γραφετε ryzen 2300g και οχι 3200G και επισης λετε οτι προτεινετε τροφοδοτικο 500watt για υποστηριξη μεχρι και 2080 αλλα στην αγορα εχετε βαλει τροφοδοτικο 650watt και εκει κολλησα λιγο.
2) Σε μερικές συνθέσεις έχετε διαλέξει κουτιά χωρίς χωρο για dvd drive ενώ σε ολες τις συνθέσεις το εχετε συμπεριλάβει στα προαιρετικα.Και αναρωτιεμαι αμα διαλεξω μια συνθεση που το κουτι δεν εχει προδιαγραφες για dvd drive και εγω δεν το γνωριζω αλλα το αγορασω απο τα συμπληρωματικα που θα το βαλω?
Με μεγαλη εκτιμηση και ειλικρινα συγγνωμη γιατι μπορει να κανω και λαθος
Κωνσταντινος Ντούρος

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε και ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου

Ο επεξεργαστής είναι ο 3200G και απλά έγινε ορθογραφικό λάθος.

Η φράση για τα 500W ξέμεινε από προηγούμενη έκδοση του οδηγού. Τόση ισχύς χρειάζεται, αλλά τώρα βρήκαμε μεγαλύτερο τροφοδοτικό σε καλή τιμή.

Το DVD το αναφέρουμε σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει κάποιο διαφορετικό κουτί. Θεωρούμε πως είσαι εμφανές αν ένα κουτί δέχεται ή όχι DVD.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 4 έτη

Αααα ενταξει ευχαριστω παντως!!!!!