Giannis Kyriakakis ρώτησε πριν 9 έτη

καλημερα και καλη δυναμη σε ολους για τα ζορια που περναμε αυτες τις μερες ολοι!!!μια ερωτηση-προταση θελω να κανω σε οποιον ξερει αν υπαρχει καποιος οδηγος η γενικα την αποψη του για το προγραμμα MSI AFTERBURNING τι ακριβως κανει και αν ισχυει οτι δινει καλυτερες επιδοσεις στην καρτα γραφικων σημερα μου ελεγε ενα φιλος για αυτο και δεν τον πολυ πιστεψα και εκανα μια ψαχτικη στο site μηπως και εχει κατι αλλα τιποτα ευχαριστω εκ των προταιρων!!

5 Απαντήσεις

sakis papas απάντησε πριν 9 έτη

Γιαννη καλησπερα,εαν εχεις γνησιο MSI laptop η Desktop,συμφερει να το εγκαταστησεις 
μονο και εαν παιζεις βαρια παιχνιδια και εφοσον η καρτα φραφικων ειναι απο GTX 765 και 
πανω απο 2GB αυτονομη RAM.Ειδαλλως θα εχεις μονο παγωματα και κολληματα.
Εγω παντως δεν το εχω βαλει καθολου και παει σφαιρα και με Win7.

Giannis Kyriakakis απάντησε πριν 9 έτη

εχω την geForce 860M 4gb αυτονομη για αυτο ρωτησα ειναι ειδη απο μονη της τουμπανο αλλα ελεγα αν ειναι ασφαλες να το ψαξω.....λαπτοπ εχω αυτο εδω  
LAPTOP LENOVO Y50-70 59-439796 15.6'' UHD INTEL CORE I7-4710HQ 8GB 1TB+8GB NVIDIA GTX860 4GB DOS

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο να το δοκιμάσεις, Γιάννη. Κράτα ένα backup των Windows, βάλε το afterburner, και άμα δεν σου κάνει επαναφέρεις το backup και είσαι κομπλέ.

Giannis Kyriakakis απάντησε πριν 9 έτη

ααααα ωραια εκανα μετα το φορματ με το ΑΟΕΜΙ τον οδηγο σου αρα θα ειμαι σουπερ απλα επειδη ειδα κατι βιντεο και εχει πραγματα που δεν τα κατεω ειπα να σου κινήσω το ενδιαφερον να κανεις ενα οδηγο λατρεμενε αγγελε!αχχααχχααχχααχ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν παίζω παρά ελάχιστα παιχνίδια, Γιάννη, και δεν έχω καμία αρκετά καλή κάρτα γραφικών για να δοκιμάσω στην πράξη το Afterburner, οπότε είναι δύσκολο να κάνω οδηγό.