zigos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στην ομάδα του pc steps θέλω να με βοηθήσετε για να αποφασίσω  Θέλω να κάνω για την τηλεόραση ένα htpc και είμαι ανάμεσα σε nuc σκληρό δίσκο έχω και θα χρειαστώ μνήμες η άλλη επιλογή μου nvidia shield και η άλλη να μου  προτείνεται εσείς μία σύνθεση η οποία θα μπορεί και στο μέλλον να είναι αναβάθμιση το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι έως 300 ευρώ τα παιχνίδια Δεν με ενδιαφέρουν ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
To Nvidia shield τρέχει Android, ενώ το nuc ή κάποιο άλλο HTPC θα τρέχει Windows ή Linux. Οπότε δεν μπορείς να τα θεωρήσεις ισοδύναμες επιλογές, εξαρτάται πιο λειτουργικό σε βολεύει καλύτερα.
Και στο NUC πάντως, η μόνη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις επιπλέον RAM ή μεγαλύτερο δίσκο, αλλά για τις ανάγκες σου γενικά δεν θα χρειαστείς παραπάνω από 8GB RAM, και δίσκο μπορείς πάντοτε να χρησιμοποιήσεις και εξωτερικό.
Ρίξε πάντως μια ματιά και σε αυτό, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσαμε.
https://www.youtube.com/watch?v=f86_toImJks

zigos απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση και την πρόταση .Η σκέψη που έκανα είναι να χρησιμοποιήσω την πρόταση πού έχεις μέχρι 300 ευρώ με ssd 128 για τα Windows καί ένα σκληρό δίσκο τον οποίο έχω και διαφορετικό κουτί αρκετά μικρότερο ποία είναι η άποψη σου σε αυτή την πρόταση μου  ευχαριστώ 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Είναι κι αυτή μια λύση, αν και σε κάθε περίπτωση το μέγεθος θα είναι αρκετά πιο μεγάλο σε σχέση με ενός nuc ή άλλου mini PC/TV Box. Θα πρέπει απλά να φροντίσεις το μικρότερο κουτί να δέχεται τουλάχιστον mATX/Micro ATX μητρική, και όχι μόνο Mini ITX.