Andreas Xitiris ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα του pc steps, όπως αναφέρει ο τίτλος μέσα στο μήνα θα ήθελα να πάρω μια καινούρια οθόνη τα λεφτά που θα δώσω θα ήθελα να είναι μέχρι 250 αντε λίγο παραπάνω αλλά με τίποτα να ξεπεράσω τα 300 ευρώ.. Γενικά τα παιχνίδια που παίζω είναι lol hearthstone και ΑΑΑ τίτλους όπως sekiro assassin's ορισμένες φορές κάτι σε call of duty ... Ξέρω πως αυτή η κάρτα έχει αρκετά καλές δυνατότητες και ότι μπορεί να σηκώσει και 4k αναλύσεις σε ορισμένα παιχνίδια... Θέλω μια οθόνη που να μπορεί να εκμεταλευτει όλες της δυνατότητες της κάρτας όσο είναι δυνατόν,και να μπορεί να είναι σε ips panel διότι θέλω να βλέπω και ταινίες ξαπλωμένος ευχαριστώ για το χρόνο σας

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Ανδρέα,
Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάρεις μια οθόνη Freesync που να είναι πιστοποιημένο πως λειτουργεί με Nvidia κάρτες γραφικών. Δυστυχώς είναι περιορισμένα τα μοντέλα με αυτή την πιστοποίηση, και δεν γνωρίζουμε πόσα από αυτά μπορείς να βρεις στην ελληνική αγορά και σε τι τιμές.
Αν δεν βρεις κάποια που να σου ταιριάζει, αυτή είναι καλή επιλογή χωρίς Freesync.

Andreas Xitiris απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα στη περίπτωση αγοράς 4k monitor ips που έχω βρει οικονομικά το downscale σε 1080 θα είναι ευχάριστο? Η δε θα αξίζει καθόλου? Το σκέφτομαι και για μελλοντικά δηλαδή να μη παίρνω τόσο γρήγορα άλλη οθόνη.. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δεν είναι πολύ αισθητό στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο με το native 1080p.