Miltos Belmont ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στην πιο ωραία ομαδα!
Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στα μονιτορ...
Λοιπόν έχουμε έχω τα εξής χαρακτηριστικά στον υπολογιστή.
I57600 gtx 1060 6gb 8gb ram.
Έλεγα να πάρω μια οθόνη στα 144hz εφόσον είναι το επόμενο βήμα από τα 60.
Αυτό που δεν ξέρω είναι...Αξίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά να πάω σε τέτοια οθόνη η να πάρω άλλο κουτί πρώτα?
Αν πάρω μια μπορώ σε οποιαδήποτε περίπτωση να πάω στα 60 hz?
Και αν μπορείτε να μου προτείνετε μια με 1 μς σε φυσιολογικές τιμές για τα χαρακτηριστικά τους.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Μίλτο,
Η 1060 σίγουρα δεν είναι η ισχυρότερη κάρτα γραφικών στην αγορά, άρα σε απαιτητικά παιχνίδια δύσκολα θα έχει αρκετά FPS για να δικαιολογήσει μια οθόνη υψηλών Hz.
Ταυτόχρονα, βέβαια, μια οθόνη θα την κρατήσεις λογικά αρκετά περισσότερα χρόνια απ' ότι μια κάρτα γραφικών, αλλά αν κινείσαι πάντα στη μεσαία κατηγορία τιμής για τις κάρτες, στα νεότερα και πιο απαιτητικά παιχνίδια πάντοτε θα είσαι σε παρόμοιο επίπεδο.
Για να σου προτείνουμε μοντέλα, πάντως, θα πρέπει να μας πεις μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις, γιατί το "φυσιολογική τιμή για τα χαρακτηριστικά τους" είναι πολύ αόριστο.

Miltos Belmont απάντησε πριν 5 έτη

Άρα δεν συμφέρει και πρέπει να προχωρήσω σε καινούριο σύστημα στο οποίο θα πάω high end όποτε το κοιτάζω τότε για οθόνη ! Όσο για τα χρήματα θα κοίταζα στις πρώτες κατηγορίες για τα χαρακτηριστικά που ψαχνω γύρω στα 200 και κάτι  

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ναι, η καλύτερη επιλογή για οθόνη είναι αυτή που είναι στα μέτρα του συστήματος. Μπορεί σε ένα πιο high end σύστημα με Nvidia κάρτα γραφικών να θέλεις να πάρεις είτε G-Sync ή Freesync από τη λίστα αυτών που είναι πλέον συμβατές με Nvidia κάρτες.