Alexandros M ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω για μια αγορά οθόνης και κάρτας γραφικών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτή η οθόνη Dell-Alienware-AW2518HF μπορεί να παίξει βαριά παιχνίδια και να σταθεί αξιοπρεπώς και αν ναι ποια κάρτα γραφικών NVIDIA θα ήταν καλύτερη για χρήση σε βαριά παιχνίδια και για την δουλειά μου;; Σας ευχαριστώ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Αν δεν πάρεις κάποια πολύ ισχυρή κάρτα γραφικών, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να πας σε οθόνη 240 Hz. Μέχρι τι ποσό σκοπεύεις να διαθέσεις για την κάρτα γραφικών;

Alexandros M απάντησε πριν 4 έτη

Υπολογίζω κάπου στα 500-700€ για κάρτα γραφικών .Με αυτά τα λεφτά;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις κάποια RTX 2070 SUPER, με τον οποία θα πιάνεις σε αρκετούς τίτλους τα αντίστοιχα FPS σε 1080p. 

Alexandros M απάντησε πριν 4 έτη

Διάβασα κάποια σχόλια χρηστών που είπαν ότι σε κάποια  παιχνίδια ανέβαζε 70-75 βαθμούς. Γενικά παίζει ρόλο και το airflow οπότε μπορεί να μην είχαν καλό airflow αλλά γενικά τι πιστεύετε ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία σε απαιτητικά παιχνίδια;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στη θερμοκρασία παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά. Επηρεάζει το airflow, το πόσο πολύ πιέζεις την κάρτα, οι ώρες χρήσεις και πολλά ακόμα.

Επίσης, μπορεί να έτυχε σε κάποιες κάρτες λόγω αστοχίας και να μην είναι θέμα σχεδιασμού του μοντέλου.

Από τη στιγμή που το προϊόν έχει εγγύηση, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε ανησυχεί ιδιαίτερα. Φυσικά, μπορείς να πας και σε κάποια άλλη όμοια υλοποίηση που δεν βλέπεις σχετικά σχόλια.