Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsοθόνη λαπτοπ-πρόβλημα
Βαλ Που ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά σας .Είμαι ο Βαλάντης.Έχω αυτό το λάπτοπ :
turbo-x-furious-black-edition-ii-4vr-laptop-core-i7-6700hq-16-gb-960-gb-gtx-960m-4-gb
και η οθόνη δεν ξέρω για 1.300 ευρώ λάπτοπ και  και γράφει 60 Hz(δεν είναι λίγο;) Full HD 1920x 1080p αλλά τα χρώματα δεν είναι ζωντανά και πεντακάθαρα, δεν μου αρέσει καθόλου με νευριάζει αυτή η οθόνη , ενώ μου είπαν ότι είναι IPS. Πχ στα ανοιχτά χρώματα , όπως ανοιχτό πράσινο, κίτρινο , σιέλ ,άσπρο... τα δείχνει με γραμμές του ίδιου χρώματος ,πολύ μικρές (ελάχιστες) ή γενικά η οθόνη έχει ελάχιστες γραμμές στο ίδιο χρώμα .  Δεν έχει δηλαδή τόση ευκρίνεια στα χρώματα και στην οθόνη.
Πόση προσαρμοσμένη ανάλυση οθόνης και Hz Μπορώ να βάλω στο Intel HD Control Pαnel , που το έχασα και το ξαναβρήκα μετά από ενημέρωση? Τί άλλο μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ.

Παλιότερα είχα ένα HP ak -0000-nv laptop για χρόνια αλλά μετά από πρόβλημα που εμφάνισε το έδωσα - πούλησα , που είχε πραγματική ips οθόνη!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βαλάντη

Τα Turbo-X προιόντα δεν φημίζονται για την ποιότητα τους, οπότε το πιο πιθανό είναι πως το panel δεν είναι καλής ποιότητας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις γι αυτό. Πρόκειται καθαρά για θέμα της οθόνης.

Βαλ Που απάντησε πριν 4 έτη

Γειά σας.Τελικά είναι το Full HD matte και που δεν είναι η οθόνη IPS.Είναι της Clevo είναι brand -πολύ καλή ποιότητα οθόνης και το λάπτοπ γενικά είναι προσεγμένο μου είπε ένας τεχνικός H/Y.Ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Βαλάντη!