Nikos Psaras ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα.. να αναφερω πρωτα τι εχω και μετα για τι δουλεια θελω την οθονη η οποια θα ειναι η 3η και θα δουλεψει σε επεκταση με τις αλλες δυο.Αρχικα εχω ενα υπολ/στη με
i3 530 2,94(1ης γενειας)-8GB ram και καρτα γραφικων ASUS EAH6450 SILENT DI 1GD3(LP) 1GB  που θελω να δουλεψουν και οι τρεις μαζι εδω. Ο αλλος υπολ/στης ειναι
i7 4790 με 16 gb ram και καρτα γραφικων VGA ASUS GEFORCE GT730-SL-2GB GDDR3 PCI-E RETAIL  .Οι δυο αλλες οθονες που εχω ειναι μια LG W1943SB (παλια)
και μια οθονη επεκτασης AOC που συνδεεται στο pc με usb. Ασχολουμαι με δημιουργια
βιντεο-φωτοσοπ και το Cubase ηχογραφησεις .Τωρα δουλευω τον i3 και βλεπω οτι κανω δουλεια με τις δυο οθονες...δεν ξερω αν προσθεσω και τριτη οθονη, θα την συκωνει η καρτα γραφικων;; Για τον i7 πιστευω να ειναι πολυ καλυτερα. Ζηταω λοιπον να μου προτεινεται μια οθονη(οχι τηλεοραση) 22 ιντσες  γυρω στα 120-130 ευρω.
Στελνω δυο φωτο με τις καρτες γραφικων...ευχαριστω

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Νίκο,
Η κάρτα γραφικών ASUS EAH6450 δεν σηκώνει με κανένα τρόπο τρεις οθόνες. Γενικά οι παλαιότερες AMD είχαν θέμα με το triple monitor.
Η GT 730 στον άλλο υπολογιστή (η μεσαία σε αυτόν τον πίνακα) υποστηρίζει τρεις οθόνες.
Αν σκοπεύεις πάντως να αλλάξεις κάρτα γραφικών στο σύστημα με τον i3, για τρίτη οθόνη στα χρήματα που κινείσαι αυτή είναι πολύ καλή επιλογή.

Nikos Psaras απάντησε πριν 6 έτη

 Toν υπολ/στη  με τον i3 530 (8gb ram) τον εχω απο το 2010....ποσο ζωη να 'χει ακομα .
Αξιζει να τον βαλω μια αλλη καρτα γραφικων για 3 μονιτορ , αν ΝΑΙ προτεινε μου
μια καρτα. Η οθονη που μου προτεινες πολυ καλη ..μου αρεσε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μια κάρτα γραφικών δεν πάει χαμένη. Και να χαλάσει ο υπολογιστής - λογικά η μητρική θα φύγει πρώτη - βγάζεις την κάρτα γραφικών και τη βάζεις σε ένα νέο PC.
Εφόσον ψάχνεις κάτι οικονομικό, γιατί δεν παίρνεις μία ακόμα GT 730, ίδια με αυτή που έχεις στο σύστημα με τον i7? Κάποιες νεότερες οικονομικές κάρτες, όπως η GT 1030, έρχονται μόνο με δύο θύρες για οθόνες.

Nikos Psaras απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω Αγγελε για τον χρονο σου...θα το σκεφτω.