Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsοικονομικη εκτυπωση φωτογραφιων
Mossy Lp ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπερα.μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις καποιο μηχανημα καλο για οικονομικη εκτυπωση φωτογραφιων; να εχει φτηνα μελανια.. και αν μπορεις να μου πεις αν μπορω σε ολουσ τους εκτυπωτες να βαλω χαρτονι η χαλανε ;

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Κάθε εκτυπωτής μπορεί να δεχτεί μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος χαρτιού. Το χαρτόνι που θέλεις να βάλεις τι βάρος έχει?

Πες μου μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για τον εκτυπωτή.

Mossy Lp απάντησε πριν 9 έτη

Konta sta 300 gr ana tm. Mporw na diathesw mexri 200 eurw alla ayto pou kurios thelw einai na einai oikonomikos stin ektupwsi kai na exei ftina melania. Kai an ginete oxi epson giati exw petaksei mixanima to opoio kserathikan melania. Euxatistw polu

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σε όλους τους Inkjet ξεραίνονται τα μελάνια αν δεν τους χρησιμοποιείς συχνά, και οι laser συνήθως δεν μπορούν να δεχτούν τόσο βαρύ χαρτί.

Αυτός δέχεται χαρτί μέχρι 300gr/m^2 και τα μελάνια του κοστίζουν γύρω στα 9,50 το μαύρο και το ίδιο πάνω-κάτω για τα άλλα χρώματα, αυθεντικά πάντα.

Τώρα, για το πόσες σελίδες θα σου βγάλει το κάθε μελάνι, αυτό εξαρτάται από το μέγεθος των φωτογραφιών, την ανάλυση κλπ, είναι αδύνατον να υπολογιστεί με ακρίβεια ο αριθμός.

Mossy Lp απάντησε πριν 9 έτη

Απλα νομιζω οτι σε μερικους εκτυπωτες με το μελανι αλλαζει και η κεφαλι. Πχ στουσ hp. Ισχυει αυτο;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, στους HP η κεφαλή είναι ενσωματωμένη στα μελάνια. Αυτός είναι ένας λόγος που είναι ελαφρώς ακριβότερα.

Αλλά και εκεί, αν δεν χρησιμοποιείς το μελάνι, ξεραίνεται στις κεφαλές, και θα πρέπει να σπαταλήσεις μελάνι με καθαρισμούς για να ξεκολλήσει.

Mossy Lp απάντησε πριν 9 έτη

Σκεφτομουν ομως οτι στην περιπτωση που ξεραθουν απο την αποωρα που αλλαζω μελανι τότε λύνετε το πρόβλημα! Γιατι είχα έναν epson wf2520 και ξεράθηκε το μελανι, μεχρι και καθαρισμο με σύριγγα εκανα και δεν έφτιαξε. Γνωριζεις πως γίνετε να βάλω μελάνι με χρυση γραφή?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Όχι, δεν υπάρχει κανένας τρόπος. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί όλα τα μελάνια για να δημιουργήσει διαφορετικά χρώματα, δεν γίνεται το ένα από αυτά να είναι χρυσό.