Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΥΠΩΤΗ
Dimitra Stergiou ρώτησε πριν 10 έτη

Kαλησπέρα.Διάβασα ένα άρθρο σας σχετικά με την ορθή επιλογή εκτυπωτή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ΠΟΙΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ για οικιακή χρήση και ίσως οχι τόσο συχνή..Περισσότερο για εργασίες των παιδιών στο σχολείο τους ή για καμιά φωτοτυπία. Να πω οτι είχα εναν HP του οποίου τα μελάνια κόλλησαν -μάλλον από την σπάνια χρήση του- και δεν εκτύπωνε τίποτε και μετά από αυτόματο καθαρισμό που τον έβαλα και έκανε. . Ο τεχνικός που τον πήγα για επισκευή μου είπε ότι συμφέρει να πάρω έναν καινούριο από το να τον επισκευάσω. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερος ένας ασύρματος εκτυπωτής από έναν ενσύρματο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και αναμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας.

6 Απαντήσεις

Dimitra Stergiou απάντησε πριν 10 έτη

Ψάχνω για εγχρωμο εκτυπωτή που θα μπορώ να τυπώνω κάτι από το Internet και να βγάζω και φωτοτυπίες. Τώρα αν αυτό πάει στην κατηγορία πολυμηχανηματος θα προτιμούσα κάτι απλό πχ χωρίς fax. Ο προηγούμενος που είχα ήταν φωτοτυπικό, εκτυπωτής και scanner.

gewrgios pappas απάντησε πριν 10 έτη

Μεχρι τι ποσο διαθετεις? ...αν θελεις κατι πολυ φτηνο αλλα καλο για τη τιμη του κοιτα εδω...θερμη παρακληση μονο περιμενε τη γνωμη του αγγελου(διαχειριστης του site) ! Ξερει καλυτερα απο μενα και προτιμοτερο να σου κανει αυτος τη προταση

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ναι, Δημήτρα, θα χρειαστούμε μια κατηγορία τιμής, για να σου προτείνουμε κάτι σχετικά.

Όσο για το αν είναι καλύτερος ο ενσύρματος ή ο ασύρματος, με έναν ασύρματο εκτυπωτή μπορείς εύκολα να εκτυπώσεις από οποιονδήποτε υπολογιστή στο σπίτι - αν έχει πχ σταθερό και laptop - ενώ ο ενσύρματος εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα ανά πάσα, και είναι διαδικασία να γίνει κοινή χρήση για να εκτυπώσει και κάποιος δεύτερος υπολογιστής.

Εν συντομία, αν έχεις μόνο έναν υπολογιστή στο σπίτι, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα ο ασύρματος εκτυπωτής.

Dimitra Stergiou απάντησε πριν 10 έτη

Ναι στο σπίτι υπάρχει ενα laptop και άρα θα προτιμήσω τον ενσύρματο. Τώρα για το πόσο που μπορώ να δαπάνισω είναι ως 100 ευρώ. Θα προτιμούσα ο εκτυπωτής το κάθε μελάνι να το έχει χωριστα ούτως ώστε αν τελειώνει το ένα να μην χρειάζονται ολα αλλαγή. Ευχαριστώ και τους δύο για τον χρόνο σας

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Τότε αυτό το πολυμηχάνημα είναι εξαιρετική επιλογή, με φωτογραφικό εκτυπωτή και 5 ξεχωριστά μελάνια.

Dimitra Stergiou απάντησε πριν 10 έτη

Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.